Sahillerde Temizlik Çalışmaları Sürüyor

Tuşba Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından sahillerde temizlik çalışmaları sürüyor. Yaz mevsiminden dolayı yurttaşlar tarafından yoğun bir şekilde kullanılan sahillerde temizlik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Belediye ekipleri özellikle Mavi Bayraklı Halk Plajı ve Ayanıs Sahili’nde yoğun bir mesai ile temizlik çalışması yürütüyor. Belediye ekipleri rutin bir şekilde sahillerde temizlik çalışması yürütürken gece saatlerinde de çalışmalar devam ediyor.

Sahillerin temizlik, bakım onarım, yeşillendirme çalışmalarına devam eden ekipler, yurttaşlara daha temiz ve kullanılabilir alanlar yaratmak için çalışıyor. Yurttaşlar sahillerde başlatılan temizlik çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken belediyenin hizmetlerine devam etmesinin kendileri için önemli olduğunu vurguladı.

Sahillere bırakılan çöplerin birçok canlının hayatını etkilediğini dile getiren ekipler, yurttaşlardan kendilerine destek olmaları çağrısında bulundu.