Tuşba Belediyesi Çocuk Şenlikleri Başladı

Tuşba Belediyesi, İskele Mahallesi’nde “Çocuk Şenliği” düzenledi. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği şenlikte renkli görüntüler ortaya çıktı.

Tuşba Belediyesi, çocuk şenliklerinin ilkini İskele Mahallesi’nde düzenledi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen şenliğe ilgi yoğun oldu. Çocukların katılımının yanı sıra mahalle sakinlerinin ilgisi de dikkat çekti. Çocuk etkinliklerinin yanında yetişkinleri de unutmayan müdürlük, halay programı da düzenledi. Müdürlük, ailelerin de çocukların mutluluğuna ortak olmaları için programlarında ailelere dönük çalışmaların da olacağını belirtti.

Çocuk şenliklerinin süreceğini ifade eden Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Tuşba ilçesinin her mahallesinde çocuklara ulaşmak, onlara keyifli zaman geçirtmek için çalışmalarının süreceğini belirtti. Bir sonraki şenliğin hazırlıklarına başladıklarını belirten müdürlük, çocukların karşısına daha keyifli programlarla çıkacaklarını duyurdu.

İskele Mahallesi'nde yapılan ve İpekyolu Belediyesi’nin paydaş olduğu şenlikte birçok etkinlik yapıldı. İskele Mahallesi’nde düzenlenen şenlikte çocuklara çeşitli ikramlar sunuldu. Şenlikte; yüz boyama, şarkı yarışması, bardak kapma yarışması, çocuk dansları, halay gibi çeşitli etkinlikler düzenlendi. Yarışmaları kazanan çocuklara kitap hediye edildi.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Müdürlüğü, yapılacak olan şenliklere çocuklar başta olmak üzere tüm yurttaşları davet etti.