Tuşba Belediyesi’nin Ücretsiz Halk Plajından Yurttaşlar Memnun

Tuşba Belediyesi Mavi Bayraklı Halk Plajı’nı  geçtiğimiz Temmuz ayında yenileyerek yurttaşlara ücretsiz bir şekilde sunmuştu. Plajda bakım onarım çalışmaları gerçekleştiren belediye, su sorununu da çözerek daha kullanılır bir ortam yarattı.

Yurttaşlar, Mavi Bayraklı Halk Plajı'nın son halinden oldukça memnun. Plajın ücretsiz olmasının yanında aynı zamanda temizlik, su ve bakım çalışmalarının da giderilmiş olması yurttaşların memnuniyetini artırıyor.

Yüzme sezonunun son günlerinde plajları dolduran yurttaşlar, Mavi Bayraklı Halk Plajı'nın hem ücretsiz olmasından hem de temiz olmasından dolayı Tuşba Belediyesi Eşbaşkanları Hanım Akkoş ve Ümit Keser’e teşekkür ederken, plajda çalışan personeli de unutmadı.

‘Yapılan Hizmetlerden Memnunuz’

"Daha önce burası ücretliydi, ayrıca hizmet açısından sıkıntı yaşadığımız noktalar da oluyordu. Bu dönemde ücretsiz olması birçok insan tarafından olumlu karşılandı,” diyen bir yurttaş sözlerine şöyle devam ediyor: “Plaj temiz, hizmet açısından çok iyi. Bir ailenin rahatlıkla gelip piknik yapmasına olanak sağlayan bir yer. Güvenlik açısından da gayet iyi ve güzel bir yer. Zabıta ekiplerimizin burada olması bizim için büyük bir avantaj oluyor. Memnunuz, yapılan hizmetlerden dolayı gayet mutluyuz. Belediyemize teşekkür ediyoruz."

‘Emek Veren Herkese Teşekkür Ediyorum’

Bir diğer yurttaş ise plajın önceki döneminden söz ederek şunları aktarıyor: "Bir süre önce de gelmiştim hem ücretliydi hem de pislikten geçilmiyordu. Sahil kısmında denize girecek temiz bir yer yoktu, çöpten geçilmiyordu, su yoktu, tuvaletler kirliydi. Bugün geldik hem ücretsiz hem çevre pırıl pırıl. Buraya el atan, halka açan başkanından temizlik görevlisine kadar herkese teşekkür ediyorum."