Yeşilköy Mahallesi’nde Uçurtma Şenliği Düzenlendi

Tuşba Belediyesi, Yeşilköy Mahallesi’nde ‘Uçurtma Şenliği’ düzenledi. Şenliğe katılan çocuklar Eşbaşkanlarla birlikte uçurtma uçurup, keyifli zaman geçirdi.

Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Yeşilköy Mahallesi’nde ‘Uçurtma Şenliği’ düzenlendi. Eşbaşkanlar Hanım Akkoş ve Ümit Keser’in katıldığı şenlikte çocuklar uçurtma uçurup, çuval yarışı düzenledi. Eşbaşkanlarla birlikte uçurtma uçuran çocuklar, düzenlenen yarışmalar ve yüz boyama etkinliği ile alandan mutlu bir şekilde ayrıldı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, çocuklara yönelik etkinliklere devam ediyor. İlkini İskele Mahallesi’nde düzenleyen Müdürlük, ikinci etkinliği Yeşilköy Mahallesi’nde düzenledi. Kırsal bölgelerde yaşayan çocuklara her türlü kültürel ve sosyal etkinliği götürmekte kararlı olan Müdürlük, Tuşba’nın bütün mahallelerinde kültürel etkinlikler düzenleyeceğini aktardı.

Eşbaşkanlar Hanım Akkoş ve Ümit Keser’le birlikte etkinliğe katılan meclis üyeleri, çocuklara çeşitli ikramlar sunarak eğlencelerine ortak oldu. Çocukların alandan mutlu ayrıldığını gören Eşbaşkanlar ve Müdürlüğe bağlı ekipler, çocukların talepleri doğrultusunda bu tür etkinlikleri sürdüreceklerini belirtti.

Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, çalışmalarında önceliği kadınlara ve çocuklara ayırdıklarını belirterek, etkinliklerin devam edeceğini duyurdu.