BELEDİYEMİZ VAN TUŞBA KENT HİZMETLERİ A.Ş BÜNYESİNDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE 21 KİŞİ BEDEN İŞÇİSİ, 10 KİŞİ ÖZEL GÜVENLİK VE 4 KİŞİ ŞOFÖR ALIMINA İLİŞKİN MÜLAKAT DUYURUSU

21 KİŞİ BEDEN İŞÇİSİ İÇİN MÜLAKAT BİLGİLERİ

Mülakat Tarihi: 07.06.2021

Mülakat Yeri: A.Gazi Mah. Erçiş Yolu Bulvarı No : 103 Tuşba/VAN adresinde bulunan Tuşba Belediyesi Hizmet Binasında 3.Kat  Meclis Salonu.

10 KİŞİ ÖZEL GÜVENLİK İÇİN MÜLAKAT BİLGİLERİ

Mülakat Tarihi: 08.06.2021

Mülakat Yeri: A.Gazi Mah. Erçiş Yolu Bulvarı No : 103 Tuşba/VAN adresinde bulunan Tuşba Belediyesi Hizmet Binasında 3.Kat Meclis Salonu.

4 KİŞİ ŞOFÖR İÇİN MÜLAKAT BİLGİLERİ

Mülakat Tarihi: 09.06.2021

Mülakat Başlama Saati: 08:30

Not 1: Mülakatı bitmeyen guruplar ertesi gün devam edilecektir.

Not 2: Kurada  ismi çıkan adaylara ayrıca duyuru  tebliği yapılmayacaktır.  Web sitemizdeki duyuru esas alınacaktır.