TUŞBA BELEDİYESİ RESMİ WEB SİTESİ

AK Parti Van İl Başkanlığı 'Tuşba, İpekyolu, Edremit İlçe İstişare Toplantısı yapıldı. Tuşba Belediyesi 15 Temmuz Şehitler Parkı, Yuzuf Ziya Yılmaz Çok Amaçlı Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya: Tuşba Belediye Başkanımız Doç. Dr. Fevzi Özgökçe; yani sıra AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, AK Parti Van Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Muğdat Günini, AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Vesim Yaviç, AK Parti Edremit İlçe Başkanı Nurullah Kıylık, Tuşba Belediye Başkan Yardımcımız Necla Orbayi, AK Parti gençlik kolları, Kadın Kolları ve AK Parti İl ve ilçe teşkilat mensupları, Belediye Meclis üyelerimiz katıldılar.