BAŞKANIMIZ SALİH AKMAN, KURBAN SATIŞ NOKTALARINI ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanımız Salih Akman, Kurban Bayramı’na kısa süre kala alıcı ve satıcıların sorunsuz bir alışveriş yapabilmeleri için belediye tarafından oluşturulan kurbanlık hayvan satış noktalarını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Sabah saatlerinde belediye tarafından Kinyas Kartal Bulvarı, Sanayi Sitesi Girişi ile İskele Caddesi’nde oluşturulan kurbanlık hayvan satış noktalarını Belediye Başkan Yardımcımız Necati Yertürk ile birlikte ziyaret eden Belediye Başkanımız Salih Akman, vatandaşların beklentilerini daha iyi karşılamak adına kendileriyle istişarede bulundu. Belediye satış noktalarını belirlerken hem kurbanlık hayvan alacakların hem de satıcıların kolayca ulaşabilecekleri yerleri seçmeye özen gösterdiklerini dile getiren Başkanımız Akman, belediye olarak hayvanların su ihtiyacını karşılamak için de su sıvatı bıraktıklarını kaydetti.

Belediyemiz ekipleri tarafından satış noktasında bulunan vatandaşlara şapka ile kek ve meyve suyu gibi ikramlar dağıtılırken, kısa bir açıklama yapan Başkanımız Salih Akman, “Hem hayvan satıcıların hem de alıcıların bizlerden beklentilerini öğrenmeye çalıştık. Bayramlarını tebrik ederek hayırlı alışveriş temennisinde bulunarak sohbet etme imkanına sahip olduk. Hem de Kurban Bayramı öncesinde belediyemizden istek ve taleplerinin ne olduğu ve bu taleplerin de karşılanması noktasında neler yapmamız gerektiği konusunda görüş alışverişinde bulunmuş olduk” dedi.