BELEDİYE BAŞKANIMIZ SALİH AKMAN, ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SALİH AKMAN, ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Tuşba Belediye Başkanımız Salih Akman, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Her gün ilçenin farklı noktalarında faaliyet gösteren esnafı ziyaret edip, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden Başkanımız Akman, bugün de beraberinde bulunan Belediye Meclis Üyesi Zübeyir Yıldızbaş ve birim müdürlerimiz ile birlikte hafta sonlarında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen, 10:00-17:00 saatleri arasında açık olan Van-Erciş Karayolu üzerinde faaliyet gösteren fırın ve market gibi temel ihtiyaç maddelerini satan esnaf ile alışveriş merkezlerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Otogar Kavşağı’ndan başlayarak Trafik Bölge Müdürlüğü Kavşağı’na kadar devam eden güzergahta bulunan tüm esnafı tek tek ziyaret eden Başkanımız Akman, esnafa hayırlı işler dileyip, samimi sohbetler de bulundu. Yapılan ziyaretlerin amacının esnaf ve halkla istişare etmek olduğunu söyleyen Başkanımız Akman, sorunları yerinde görmek, ortak bir akılla sorunları çözmek, belediyenin çalışmalarını halka anlatmak olduğunu dile getirdi.

Tüm esnafı dolaşarak karşılaştıkları sorunları yerinde görme fırsatı yakaladığını da vurgulayan Başkanımız Akman, halkla bütünleşerek yapılacak hizmetlerin daha verimli ve isabetli olacağını dile getirdi. Başkanımız Akman, “Halkın ve esnafın yanlarında olduğumuzu görmesi çok önemlidir” şeklinde konuştu.

Belediyenin yaptığı çalışmalardan çok memnun olduklarını belirten esnaf Belediye Başkanımız Salih Akman’ın sık sık kendilerini ziyaret edip, sorunlarını dinlemesinden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyerek teşekkür ettiler.