BELEDİYEMİZİN KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI

Belediyemiz etkili olan kar yağışı ile birlikte; yol açma, küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Vatandaşların mağdur olmaması için kar yağışının etkisini gösterdiği andan itibaren sahada olan Belediyemizin Karla Mücadele Ekipleri, çalışmaları 32 personel, 9 adet kamyon, 5 adet greyder, 4 adet beko loder, 2 adet loder, 2 adet dozer ve 1 adet tuzlama aracı olmak üzere toplam 23 adet araç ile yürüttü.  Karla mücadele çalışmalarının daha önceden yaptıkları planlama doğrultusunda hızlı bir şekilde devam ettiğini söyleyen Başkanımız Akman, tüm mahalle yollarının dün gece itibari ile temizlediklerini ifade etti. Özellikle yüksek kesimlerde etkili olan tipi ve fırtınadan dolayı kapanan yolların ise ekiplerin ikinci kez temizlediğini anlatan Başkanımız Akman, “Yol açma çalışmalarımız daha önceden hazırladığımız plan doğrultusunda herhangi bir aksaklık yaşanmadan devam etti”  dedi. Başkanımız Akman, don ve buzlanma olaylarına karşı da gerekli tedbirlerin alındığını söyledi.