BELEDİYEMİZDEN SAĞLIK VE GÜVENLİK ÇALIŞANLARINA SICAK ÇORBA İKRAMI

Belediyemiz; sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu hafta sonu, görevi başında olan sağlık çalışanları ile hasta yakınlarına ve güvenlik güçlerine ücretsiz sıcak çorba ikramında bulundu.

Belediyemiz ekipleri; Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dr. Dursun Odabaş Tıp Merkezi ile Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi girişlerine kurduğu stantların yanı sıra Yol Kontrol ve Uygulama Noktaları’nda görevli polis ekiplerine Belediye Meclis Üyemiz Mahmut Ekinci, Belediye Başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimiz tarafından hijyen kuralları çerçevesinde hazırlanan çorbaları dağıttılar.

Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı cumartesi ve pazar günlerinde herkesin evinde dinlendiği gecenin geç saatlerinde Belediyemiz ekipleri; iki gece boyunca görevi başında bulunan sağlık ordusunun kahraman çalışanları ile halkın güvenliği için yollarda güvenlik tedbirleri alan polis ekipleri ve hasta yakınlarından oluşan binlerce kişiye dağıttığı ücretsiz çorba büyük ilgi ile karşılandı.

Paket servisi yapan işletmelerin kapandığı saatlerde Belediyemiz ekiplerince yapılan bu güzel etkinlik ile karşılanan sağlık çalışanları, güvenlik güçleri ve hasta yakınları gece geç saatlerinde böyle bir ikramın yapılmasının çok ince bir düşünce olduğunu belirterek, “Belediye Başkanımız Salih Akman ve ekibine teşekkür ederiz” dediler.