VALİ BİLMEZ, TUŞBA BELEDİYEMİZ HİZMET BİNASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Mehmet Emin Bilmez, yapımı devam eden Tuşba Belediyemizin hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Tuşba Belediyemizin Erciş karayolu üzerinde bulunan yerleşkesine gelen Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Mehmet Emin Bilmez, Tuşba Belediye Başkanımız Salih Akman tarafından karşılandı.

Selçuklu mimarisine uygun olarak inşa edilen ve bitme aşamasına gelen belediyenin hizmet binasında incelemelerde bulunan Vali Bilmez’e bilgi veren Tuşba Belediye Başkanımız Salih Akman, belediyenin şimdiye kadar bir hizmet binasının olmadığını ve vatandaşlara hep prefabriklerde hizmet verdiklerini ifade etti. Hizmet binasının, personelin çalışma ortamının iyileştirilmesi, çağın gereksinimlerine cevap vermesi, güncel uygulama ve yönetmeliklere göre inşa edildiğini dile getiren Başkanımız Akman, “Tuşbamızın 50 yıl sonraki nüfus planlaması göz önünde bulundurularak temelini attığımız hizmet binamız büyük ölçüde tamamlandı. İnşallah en kısa sürede hizmete açarak Tuşbalıların hak ettiği bir ortamda hizmet alacaklar” dedi.

Bölgede eşine az rastlanılan bir mimari yapıya sahip olan hizmet binasının tüm katlarını gezerek bilgi alan Vali Bilmez, bundan sonraki hizmetlerin verimli, hızlı, daha donanımlı ve günümüz teknolojisine uygun olarak tasarlanmış olmasından dolayı başta Belediye Başkanımız Salih Akman ve ekibine teşekkür etti