BELEDİYEMİZDEN KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

BELEDİYEMİZDEN KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

Tuşba Belediyemiz ekipleri yaşanan Pandemiden dolayı ilkbahardan bu yana yürüttüğü yol yıkama ve dezenfektan çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Çin'in Wuhan şehrinde başlayıp dünyanın hemen her yerine yayılan coronavirüse (Covid-19) karşı Belediyemizin ekipleri, halkın sağlığı, refahı ve kaliteli bir yaşam sürmesi için canla başla çalışıyor.

Çalışmaların gece gündüz hummalı bir şekilde sürdüğünü belirten Tuşba Belediye Başkanımız Salih Akman,”Merkezi konumda olan 10 mahallemizin tümünde cadde ve sokakları sabunlu su ile yıkadık. Tuşba halkımızın Kurban Bayramını temiz, sağlıklı bir ortamda geçirmelerini sağlayacağız. Öte yandan coronavirüs alacağınız tedbirlerden daha güçlü değildir” şeklinde konuştu. Başkanımız Akman, “Tüm İslam âleminin ve milletimizin bayramını şimdiden tebrik ediyorum hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.