Çarpanak Adası'nda Uyarı Tabelalarının Sayısı Artırıldı 29 Temmuz 2024,
Tuşba Belediyesi, Çarpanak Adası'nda uyarı tabelalarının sayısını artırdı.
Tuşba Belediyesi, son zamanlarda Çarpanak Adası'nda artan boğulma vakalarını önlemek için uyarı tabelalarının sayısını artırdı.
Tuşba Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Çarpanak Adası'nda uyarı tabelalarının sayısını artırdı. Geçtiğimiz günlerde yaşanan boğulma vakaları herkesi derinden üzerken belediye ekipleri bu durumun önüne geçmek için uyarı tabela sayısını artırdı. Uyarı tabelalarının sayısının artırılmasının yanında zabıta ekipleri de adada nöbet tutmaya başladı. Uyarı tabelalarının yanında nöbet tutan zabıta ekipleri, boğulma vakalarının önüne geçmek için hem bilgilendirme yapıyor hem de nöbe tutarak güvenliği sağlıyor.
Boğulma vakalarının son zamanlarda sıkça yaşanması üzerine belediye ekipleri, daha dikkatli davranılması için uyarılarda bulunuyor. Bu tür durumların bir daha yaşanmaması için duyuru yapan Tuşba Belediyesi, yurttaşlardan daha dikkatli olmalarını istedi.
DIĞER HABERLER
-
Tuşba Belediyesi Ev Sahipliğinde İmar Uygulamaları Eğitimi
08 Nisan 2026, 15:33 -
Tuşba’da Muhtarlarla Buluşma: Hizmetler Planlı ve Dayanışma İçinde Yürütülecek
07 Nisan 2026, 18:34 -
Şemsibey’de Soba Külü Temizliği Yapıldı
07 Nisan 2026, 14:40 -
Tuşba Belediye Meclisi'nde Sosyal Projeler ve İmar Gündemde
07 Nisan 2026, 14:12 -
Tuşba Belediyesi’nden Sahipsiz Köpekler İçin “Kayıtlı” Çözüm
06 Nisan 2026, 16:58 -
Tuşba Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantıları Başladı
06 Nisan 2026, 11:42 -
Eşbaşkan Keser Van İnşaat Yapı Dekorasyon Ve Emlak Fuarı'na Katıldı
05 Nisan 2026, 18:10 -
Eşbaşkanlar Deprem Sonrası Sahada: Halkımızın Yanındayız, Yaraları Birlikte Saracağız
04 Nisan 2026, 18:44 -
Seyrantepe Mahallesi’nde Drenaj Tamamlandı, Stabilize Çalışmaları Sürüyor
02 Nisan 2026, 16:23 -
Tuşba Belediyesi’nden Kapsamlı Temizlik: Cadde ve Sokaklar Yıkanıyor
02 Nisan 2026, 12:48





