Tuşba'da Temizlik Çalışmaları Sürüyor 31 Temmuz 2024,

Tuşba Belediyesi mahalle, cadde, sokak ve ana yollardaki temizlik çalışmalarını desteklemek için yol süpürme aracı ile çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Tuşba Belediyesi temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Yıkama, süpürme çalışmalarının aralıksız sürdüğü ilçede hedef çok daha temiz bir çevre oluşturmak.
Tuşba Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü temizlik çalışmalarının kapsamını genişleterek; mahalle, cadde, sokak ve ana yollardaki temizlik çalışmalarını desteklemek için yol süpürme aracı ile çalışmalarına devam ediyor.
Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Tuşba ilçesinde bulunan bütün mahallelerde temizlik çalışmalarına devam ederken aynı zamanda ana yollardaki temizlik çalışmalarına destek olmak amacıyla da yol süpürme aracı ile çalışmalara dahil oluyor. "Temiz çevre temiz Van" sloganıyla çalışmalarını yürüten Müdürlük, yurttaşlara duyurularda bulunarak çevre temizliği konusunda duyarlı davranmaları gerektiğini vurguluyor. Çöp konteynerlerinin kullanılmadığı, poşetleme sistemine geçilen mahallelerde çöp toplama saatlerine (21.00-23.00) uyulması gerektiğini belirten Müdürlük, böylece daha temiz bir çevreye sahip olunabileceğini vurguluyor.
Temiz bir ilçe için sadece belediye ekiplerinin çalışmalarının yeterli olmayacağını belirten Müdürlük, yurttaşlardan kendilerine destek olmaları çağrısında bulundu.
DIĞER HABERLER
-
Tuşba Belediyesi'nden Ücretsiz Sebze Fidesi Dağıtımı
06 Mayıs 2025, 08:55 -
Tuşba Belediyesi Sırrı Süreyya Önder'i Andı
05 Mayıs 2025, 11:00 -
İlçe Genelinde Kapsamlı Temizlik Çalışmaları Aralıksız Sürüyor
03 Mayıs 2025, 13:39 -
TÜMBEL-SEN Heyetinden Eşbaşkan Hanım Akkoş'a Ziyaret
02 Mayıs 2025, 11:13 -
Çevre Koruma Ve Kontrol Müdürlüğü İlçenin Dört Bir Yanında Hizmet Vermeye Devam Ediyor
02 Mayıs 2025, 08:51 -
Tuşba Belediyesi'nden Tarıma Destek Hamlesi: Çiftçilere Ücretsiz Patates Tohumu Dağıtımı
30 Nisan 2025, 19:33 -
Eşbaşkanlar 13'üncü Van İnşaat, Yapı, Dekorasyon Ve Emlak Fuarı'na Katıldı
25 Nisan 2025, 19:16 -
Tuşba Belediyesi İle TMMOB Harita Ve Kadastro Mühendisleri Odası Arasında Protokol
24 Nisan 2025, 16:06 -
Beyüzümü Mahallesi'nde Altyapı Ve Üstyapı Çalışması
23 Nisan 2025, 11:17 -
Mahallelere 15 Yeni Çöp Konteyneri Yerleştirildi
22 Nisan 2025, 10:12