Tuşba'da Bir Evden İki Kamyon Çöp Çıktı 17 Nisan 2025, 15:32

Tuşba Belediyesi ekipleri, Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde bulunan bir evden iki kamyon çöp çıkardı.
Tuşba Belediyesi ekipleri, Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde bulunan bir evden iki kamyon çöp çıkardı.
Tuşba Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde bulunan ev sahiplerinden birinin şikâyeti üzerine evde çöp biriktirildiğini tespit etti. Ekipler, müstakil evi saatler süren çalışma sonunda temizledi. Evden iki kamyon çöp ve atık çıktı.
Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nün Tuşba Belediyesi'ne gelen şikâyeti iletmesi üzerine harekete geçen belediyenin Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, çöple doldurulmuş olan evi temizledi.
Yaşlı bir çiftin ikamet ettiği, kullanılamaz hale gelmiş ev baştan sona temizlendi. Kötü koku yayan ve yurttaşların sağlığını tehlikeye atan evden 10 ton çöp çıkarıldı.
Mahalle sakinleri kötü koku, sinek ve haşere sorunlarına neden olan çöp evlerin temizlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Tuşba Belediyesi, halkın şikâyet ve taleplerini dikkate alarak, çöp, hurda biriktirilen ya da moloz dökülen alanlarda temizlik çalışması yapmaya devam edeceklerini açıkladı.
DIĞER HABERLER
-
Tuşba Belediyesi Mollakasım Sahiline Yeni Kamelyalar Yapıyor
15 Ağustos 2025, 12:02 -
Tuşba Belediyesi ‘Xanê Akdoğan Kadın Kent Bostanı’nda hasat başladı
14 Ağustos 2025, 11:11 -
Mavi Bayraklı Halk Plajında Bakım ve Onarım
13 Ağustos 2025, 15:48 -
Tuşba Belediyesi Beyüzümü Mahallesi’nde Ahır Yıkımlarını Sürdürüyor
13 Ağustos 2025, 11:16 -
Tuşba Belediyesi Ayanıs Sahili’ne İnen Yolları Açtı
12 Ağustos 2025, 18:07 -
İHD Van Şubesi’nden Tuşba Belediyesi’ne Ziyaret
12 Ağustos 2025, 13:34 -
Tuşba Belediyesi Fen İşleri Müdürü, Yol Çalışmalarını Sahada İnceledi
11 Ağustos 2025, 17:26 -
Tuşba Belediyesi, Muhtarlar ve Yurttaşlarla Ortak Çözüm Toplantısı Düzenledi
11 Ağustos 2025, 13:21 -
Tuşba Belediyesi, Canik Mahallesi’nde Sahil Yolu Çalışmalarını Sürdürüyor
10 Ağustos 2025, 11:12 -
Eşbaşkanlar Beyüzümü Mahallesi'nde Halkla Bir Araya Geldi
08 Ağustos 2025, 21:17