Tuşba Belediyesi Ücretsiz Sebze Fidesi Dağıttı 08 Mayıs 2025, 16:35
Tuşba Belediyesi, ilçe sakinlerinin tarımsal üretimini desteklemek, gıda güvenliğini sağlamak ve hane ekonomilerine katkıda bulunmak amacıyla ücretsiz sebze fidesi dağıtımına başladı.
Tuşba Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, sosyal sorumluluk projesi kapsamında ilçe sakinlerine ücretsiz sebze fidesi desteğinde bulundu. Bir süre önce dağıtımının yapılacağı duyurulan fidelerin dağıtımına bugün başlandı.
Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen dağıtım, Tuşba Belediyesi hizmet binası önündeki alanda gerçekleştirildi. Fide dağıtımına Eşbaşkanlar Hanım Akkoş ve Ümit Keser de katıldı.
Eşbaşkanlar: Desteklerimiz Sürecek
İlçe sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği sebze fidesi dağıtımı sırasında yurttaşlarla sohbet eden Eşbaşkanlar, halkçı belediyeciliğin bir gereği olarak yurttaşların birçok alandaki gereksinimlerini karşılamaya çalıştıklarını belirterek, fide dağıtımının da bunun bir parçası olduğunu dile getirdi.
Eşbaşkanlar, bu yönlü çalışmalarının bundan sonra da devam edeceğini ifade ederek, özellikle tarımsal alana dönük desteklerini arttıracaklarını sözlerine ekledi.
İlk gün yaklaşık 45 bin sebze fidesi dağıtımı yapılırken, fideleri alan yurttaşlar Tuşba Belediyesi yönetimine teşekkür etti.
DIĞER HABERLER
-
Tuşba’da Bayram Öncesi Temizlik Seferberliği Sürüyor
19 Mart 2026, 13:20 -
Tuşba Belediyesinden Bayram Arifesinde Gıda Denetimi
19 Mart 2026, 12:16 -
Şahgeldi ve Esenpınar Arasında Yol Çalışması
18 Mart 2026, 14:25 -
Tuşba’da Kent Mobilyaları Yenileniyor
13 Mart 2026, 09:12 -
Eşbaşkanlar Hastaları Ziyaret Etti
10 Mart 2026, 21:27 -
Tuşba'da "Beyaz Bayrak" Dönemi Başlıyor
09 Mart 2026, 10:31 -
Tuşba'da 8 Mart Etkinlikleri Devam Ediyor: Kadınlarla Mum Atölyesi Düzenlendi
06 Mart 2026, 15:58 -
Tuşba Meclisi'ni Kadınlar Yönetti
06 Mart 2026, 14:46 -
Tuşba’da Geniş Katılımlı İstişare Toplantısı: Esnaf ve Meslek Odaları Belediyeyle Buluştu
06 Mart 2026, 10:59 -
Hebûn Kadın Dayanışma Merkezi’nde Hukuk Atölyesi: "Eşitlik Mücadelemiz Bitmedi"
05 Mart 2026, 16:42







