Tuşba Belediyesi'nden Üç Mahallede Yol İyileştirme Çalışmaları 24 Haziran 2025, 10:47
Tuşba Belediyesi, Kasımoğlu, Hıdır ve Ocaklı mahallelerini birbirine bağlayan kavşak yolunda stabilize çalışmalarını sürdürüyor.
Tuşba Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol iyileştirme çalışmaları kapsamında, Kasımoğlu, Hıdır ve Ocaklı mahallelerini birbirine bağlayan güzergahta stabilize çalışması gerçekleştiriyor.
Fen İşleri Müdürlüğü, özellikle kış aylarında yaşanan ulaşım zorluklarının önüne geçmek ve yol kalitesini artırmak amacıyla bu tür çalışmaları sıklaştırdığını belirtiyor.
'Çalışmalar Ulaşım Güvenliğini Artıracak'
Müdürlük, yürüttüğü stabilize çalışmalarında yolun alt yapısını güçlendirerek, uzun vadeli bir çözüm sunmayı amaçlıyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, ilçe sakinlerinin günlük yaşamlarında önemli bir kolaylık sağlanmış olacak.
Yurttaşların yaşam kalitesini artırmak için her mahalledeki altyapı çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini ifade eden Müdürlük, "Kasımoğlu, Hıdır ve Ocaklı mahallelerini birbirine bağlayan bu önemli güzergahta yapılan stabilize çalışmaları, hem ulaşım güvenliğini artıracak hem de bölgenin gelişimine katkı sağlayacak" dedi.
DIĞER HABERLER
-
Tuşba’da Muhtarlarla Buluşma: Hizmetler Planlı ve Dayanışma İçinde Yürütülecek
07 Nisan 2026, 18:34 -
Şemsibey’de Soba Külü Temizliği Yapıldı
07 Nisan 2026, 14:40 -
Tuşba Belediye Meclisi'nde Sosyal Projeler ve İmar Gündemde
07 Nisan 2026, 14:12 -
Tuşba Belediyesi’nden Sahipsiz Köpekler İçin “Kayıtlı” Çözüm
06 Nisan 2026, 16:58 -
Tuşba Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantıları Başladı
06 Nisan 2026, 11:42 -
Eşbaşkan Keser Van İnşaat Yapı Dekorasyon Ve Emlak Fuarı'na Katıldı
05 Nisan 2026, 18:10 -
Eşbaşkanlar Deprem Sonrası Sahada: Halkımızın Yanındayız, Yaraları Birlikte Saracağız
04 Nisan 2026, 18:44 -
Seyrantepe Mahallesi’nde Drenaj Tamamlandı, Stabilize Çalışmaları Sürüyor
02 Nisan 2026, 16:23 -
Tuşba Belediyesi’nden Kapsamlı Temizlik: Cadde ve Sokaklar Yıkanıyor
02 Nisan 2026, 12:48 -
Seyrantepe Mahallesi’nde Drenaj ve Stabilize Çalışması Yapıldı
01 Nisan 2026, 17:12
