Tuşba Belediyesi’nden Parklarda Gece Denetimi 28 Ekim 2025, 21:19
Tuşba Belediyesi, ilçede bulunan bütün parklarda yurttaşların güvenli ve temiz bir şekilde vakit geçirebilmeleri için gece boyunca denetimlerini sürdürüyor.
Tuşba Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yurttaşların güvenli, temiz ve huzurlu bir ortamda vakit geçirebilmeleri için akşam saat 17.00’den gece 00.00’a kadar park ve yeşil alanlarda denetimlerini sürdürüyor.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, özellikle yoğun olarak kullanılan park ve mesire alanlarında yaptıkları denetimlerde aydınlatma sistemlerinden oyun gruplarına, oturma alanlarından yeşil alan bakımına kadar birçok noktayı kontrol ediyor. Gece boyunca yapılan denetimlerde parkların temizliği, güvenliği ve bakımıyla ilgili eksikler tespit edilerek gerekli çalışmaların yapılması sağlanıyor.
Denetimler Her Gece Yapılacak
Belediye ekipleri ayrıca, yurttaşların parkları daha özenli kullanmaları ve ortak yaşam alanlarına zarar vermemeleri konusunda uyarılarda bulunuyor. Parklarda meydana gelebilecek tahribatların hem belediye kaynaklarını zorladığına hem de tüm yurttaşların yaşam alanını olumsuz etkilediğine dikkat çekiliyor.
Tuşba Belediyesi yetkilileri, parkların yalnızca gündüz değil gece saatlerinde de güvenli bir şekilde kullanılabilmesi için denetimlerin her gece devam edeceğini belirterek, “Amacımız, yurttaşların parklardan keyifli, güvenli ve huzurlu bir şekilde yararlanmasını sağlamak,” açıklamasında bulundu.
DIĞER HABERLER
-
Tuşba Belediyesi’nden Dünya Çevre Günü’nde “Ekokırım” tepkisi: 'Halkın zehirlenmesine geçit vermeyeceğiz'
05 Haziran 2026, 16:20 -
Tuşba Meclisi'nde ekoloji ve yaşam hakkı mesajı
05 Haziran 2026, 10:40 -
Ermişler Mahallesi’nde heyelan sonrası yol güvenliği sağlandı
03 Haziran 2026, 15:49 -
Tuşba Belediyesi Meclisi: ATM alanları için İmar Komisyonu devreye giriyor
03 Haziran 2026, 14:14 -
Bayram ziyaretinde dayanışma vurgusu
03 Haziran 2026, 10:58 -
Yeşil alanlarda bakım çalışmaları sürüyor
02 Haziran 2026, 10:34 -
Tuşba Meclisi’nde Komisyon Raporları görüşüldü: Kadın, engelli ve sosyal destek çalışmaları öne çıktı
02 Haziran 2026, 10:30 -
Tuşba Belediyesi haziran ayı meclis toplantıları başladı
01 Haziran 2026, 11:13 -
Toprağın bereketi kadın emeğiyle buluştu: Tuşba'da kolektif üretim zamanı
22 Mayıs 2026, 14:54 -
Eşbaşkan Keser yol çalışmalarını mahalle sakinleriyle yerinde değerlendirdi
21 Mayıs 2026, 10:13






