Tuşba Belediyesi’nde Halk Ekmek Değerlendirme Toplantısı 08 Temmuz 2025, 13:09
Tuşba Belediyesi Eşbaşkanı Ümit Keser ve Meclis üyeleri, ilçede yaşanan halk ekmek tedarik sorunlarını değerlendirmek amacıyla belediye hizmet binasında mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
Belediye hizmet binasında gerçekleşen toplantıya Eşbaşkan Ümit Keser, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı. Görüşmenin ana gündemini, yurttaşların halk ekmek temininde karşılaştığı sorunlar oluşturdu.
Tuşba ilçesi muhtarları, mahallelerinde yaşanan dağıtım aksaklıklarını ve yurttaşlardan gelen talepleri Eşbaşkan Keser ve belediye meclis üyeleri ile paylaştı.
"Hizmetlerin Adil Ve Erişilebilir Şekilde Sunulması Önceliğimiz"
Eşbaşkan Keser, halk ekmeğin dar gelirli yurttaşlar için temel bir ihtiyaç olduğunu ifade ederek, “Bu hizmetin aksamadan, adil ve erişilebilir şekilde sunulması önceliklerimiz arasında yer alıyor. İlçenin birçok talep ve sorununda yaptığımız gibi siz muhtarlar ve ilçe sakinleri ile birlikte değerlendirip, kalıcı çözümler üreteceğiz,” dedi.
Toplantıda halk ekmek hizmetinin daha etkin ve düzenli bir şekilde yürütülmesi amacıyla çeşitli çözüm önerileri ele alındı.
Belediye yönetimi, ilgili birimlerle koordineli bir çalışma başlatılarak, yurttaşların temel gıda erişimini güvence altına alacak adımların en kısa sürede atılacağını belirtti.
Toplantının sonunda muhtarlar, belediye yönetiminin çözüm odaklı yaklaşım sergilediğini ifade ederek, Eşbaşkan Keser ve Meclis üyelerine teşekkür etti.
DIĞER HABERLER
-
Selahattin Eyyubi Parkı’nda Kapsamlı Bakım ve Onarım Çalışması
06 Aralık 2025, 13:44 -
3 Aralık Etkinlikleri Devam Ediyor: Kalecik Mahallesi'nde Fidan Dikimi Gerçekleştirildi
05 Aralık 2025, 17:11 -
Seyrantepe Mahallesi’nde Yeni Yol Hizmete Açıldı
05 Aralık 2025, 15:59 -
Tuşba Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantıları Sona Erdi
05 Aralık 2025, 10:35 -
3 Aralık Dolayısıyla Belediye Emekçileriyle Buluşma
04 Aralık 2025, 16:29 -
Eşbaşkan Akkoş ve Meclis Üyeleri Engelli Merkezini Ziyaret Etti
03 Aralık 2025, 16:21 -
Kadınlara Yönelik Üretim ve Dayanışma Atölyesi Düzenlendi
02 Aralık 2025, 16:33 -
Tuşba Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantıları Devam Ediyor
02 Aralık 2025, 10:12 -
Tuşba Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantıları Başladı
01 Aralık 2025, 16:11 -
Bozkurt: “Halkçı Belediyeciliği Sahada Uyguluyoruz”
27 Kasım 2025, 16:37



