Tuşba Belediyesi Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde Halkla Bir Araya Geldi 11 Eylül 2025, 08:40
Tuşba ilçesinin Abdurrahman Gazi Mahallesi’nde gerçekleştirilen halk toplantısında konuşan Tuşba Belediyesi Eşbaşkanı Hanım Akkoş, belediyenin tüm imkansızlıklarla elden geldiğince hizmet üretmeye çalıştığını ve bunu halk ile birlikte yaptıklarını dile getirdi. Toplantıda söz alan mahalle sakinleri de taleplerini dile getirdi.
Tuşba Belediyesi, halk toplantılarına devam ediyor. Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde gerçekleştirilen halk toplantısında mahalle sakinleri sorunlarını ve taleplerini dile getirdi. Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde gerçekleştirilen halk toplantısına, Tuşba Belediye Eşbaşkanı Hanım Akkoş, Meclis Başkan Vekili Rabia Çakır, belediye meclis üyeleri ve ilgili birim müdürleri ile çok sayıda yurttaş katıldı.
Toplantıda konuşan Eşbaşkan Hanım Akkoş, bu buluşmaların amacının ilçe sorunlarına kalıcı çözümler üretmek olduğunu belirterek, “Yaklaşık bir buçuk yıldır yerel yönetimler olarak halka hizmet etmek için çalışıyoruz. Bu buluşmalarla sizlerin eleştirilerini dinleyip, eksikliklerimizi sizlerin desteğiyle gidereceğimize inanıyoruz. İlk gün söylediğimiz gibi belediyeyi halkla beraber yöneteceğiz. Kimi zaman sizlerle belediye binasında kimi zaman mahallelerde kimi zaman da sahadaki hizmet alanlarında bir araya geldik. Yetersizliklerimizin olduğunu biliyoruz, bunlara gerekçeler üretmek için gelmedik. Ortak karar alarak, sorunların tespitini beraber yaparak çözüm üretmek için bir aradayız," dedi.
"Halkla Birlikte Yönetmekten Vazgeçmeyeceğiz"
Eşbaşkan Akkoş, Büyükşehir Belediyesi'ne atanan kayyımın yarattığı tahribatlara dikkat çekerek, "Sizin de bildiğiniz gibi on aylık bir süreç sonrası Büyükşehir Belediyemize kayyım atandı. Daha önce ilçelerin büyük yükünü Büyükşehir Belediyesi üstlenerek sorunların çözümünde önemli bir misyon yüklenmişti. Kayyım yönetimi ilçelerde sorumluluk alanı olan birçok hizmeti ısrarla yerine getirmiyor. Bu durum ilçe belediyelerinin kimi hizmetlerinin aksamasına neden oluyor. Halkın da bu politikaların farkında olduğunu biliyoruz. Bunların gerekçe olmadığını biliyoruz fakat halkla birlikte olmaktan, birlikte yönetmekten vazgeçmeyeceğimizin de bilinmesini istiyoruz. Elimizdeki imkânları sizlerle birlikte karar alarak kullanmak istiyoruz. Sizlerin görüş ve önerileri bizim için çok değerlidir, kıymetlidir. Sorunlarımızı birlikte çözeceğiz,” dedi.
Toplantıda söz alan mahalle sakinleri ise imar sorunu, ulaşım sorunlarının giderilmesi, parkların yetersizliği, çocuklara özel oyun alanlarının oluşturulması, altyapı, doğalgaz talepleri, asfalt çalışmaları, spor alanı ve etüt merkezi yapılması gibi birçok konuda taleplerini dile getirdi.
DIĞER HABERLER
-
Oto Sanayi Sitesi’nde Çöp Bidonlarının Ve Çöplerin Yakılmasına Karşı Bilgilendirme Çalışması
25 Aralık 2025, 15:07 -
Tuşba Belediyesi’nden Sokak Kedileri İçin Kış Önlemi
25 Aralık 2025, 11:37 -
Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Çöp Konteynerlerini Öz Kaynaklarla Yeniliyor
22 Aralık 2025, 15:32 -
Tuşba Belediye Binasının Yeni Yüzü
22 Aralık 2025, 08:38 -
Dilimli Mahallesi’nde Engelli Bireyin Ulaşım Sorunu Çözüldü
19 Aralık 2025, 14:13 -
Tuşba Belediyesi İhtiyaçlarını Kendi Atölyesinde Üretiyor
18 Aralık 2025, 20:16 -
Altıntepe Mahallesi’nde Yeni Yol Eski Erzurum Yoluna Bağlanıyor
18 Aralık 2025, 13:47 -
Kış Şartlarına Rağmen Üç Mahallede Stabilize Yol Çalışması
17 Aralık 2025, 16:01 -
Temizlik Çalışmaları Aralıksız Sürüyor
16 Aralık 2025, 15:33 -
Tuşba’da Kırsal Mahallelerde Karla Mücadele Başladı
16 Aralık 2025, 11:50













