Tuşba Belediye Eşbaşkanları Mahalle Toplantılarına Devam Ediyor 04 Şubat 2025, 17:27
Eşbaşkan Hanım Akkoş ve Ümit Keser ile DEM Parti Meclis üyeleri, yerel demokrasi ve halk katılımı ilkesi doğrultusunda mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.
Eşbaşkan Hanım Akkoş ve Ümit Keser ile DEM Parti Meclis üyeleri, yerel demokrasi ve halk katılımı ilkesi doğrultusunda mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.
Eşbaşkan Ümit Keser ve DEM Parti Meclis üyeleri ilçenin bütün mahallelerinde yapılması planlanan halk toplantılarına bugün de Derebey, Bağdaşan, Karaağaç, Ermişler ve Canik mahalleleri ile devam etti. Toplantılarda, yurttaşların sorunları ve talepleri yakından dinlendi.
Eşbaşkan Keser ve Meclis üyelerinin gerçekleştirdiği ziyaretlerde, her mahallede halk ile doğrudan iletişim kurularak, bölgenin güncel sorunları ve ihtiyaçları tespit edilmeye çalışıldı. Toplantılara yoğun katılım gözlemlendi.
Yurttaşlar Sorunlarını Anlattı
Mahalle sakinleri, toplantılarda altyapı eksiklikleri, imar sorunları, kentsel düzenlemeler, sosyal hizmetler ve yerel yönetimle ilgili çeşitli konulardaki görüş ve önerilerini Eşbaşkan Keser ve Meclis üyeleriyle paylaştı. Her mahallenin kendine özgü sorunları ve beklentileri detaylı bir şekilde ele alındı.
Eşbaşkan Keser, bu tür ziyaretlerin yerel demokrasiyi güçlendirdiğini ve yurttaş-yerel yönetim arasındaki iletişimi pekiştirdiğini vurguladı. Keser, "Amacımız halkımızın sesine kulak vermek ve ortak çözümler üretmektir," dedi.
Ziyaretler sırasında ortaya çıkan talepler ve öneriler, detaylı bir şekilde değerlendirilmek üzere not alındı. Eşbaşkan Keser, toplantılarda dile getirilen konuların çözümü için gerekli çalışmaların başlatılacağını ifade etti.
Eşbaşkan Keser, mahalle ziyaretlerinin düzenli olarak süreceğini ve her mahallede halkın sorunlarını ve beklentilerini dinlemeye devam edeceklerini belirtti. Aynı zamanda bu ziyaretlerin Tuşba'da katılımcı bir yerel yönetim anlayışının gelişmesine katkı sağlamasını hedeflediklerini ekledi.
DIĞER HABERLER
-
Tuşba Belediyesi’nde 1 Mayıs öncesi Toplu İş Sözleşmesi
30 Nisan 2026, 22:53 -
Eksiklerini gideren işletmeye onay: Tuşba Belediyesi mührü kaldırdı
30 Nisan 2026, 16:25 -
Tuşba Belediyesi'nden çocuklara özel etkinlik: Kedi Evi ve Ters Ev ziyareti
30 Nisan 2026, 14:15 -
Oto Sanayi Sitesi’ne ziyaret: Hizmet üretmeye devam edeceğiz
28 Nisan 2026, 15:30 -
Eski Van Evleri yenileniyor: Bakım ve onarım çalışmaları sürüyor
28 Nisan 2026, 09:00 -
İstasyon Etüt Merkezi'nde ücretsiz deneme sınavı ve rehberlik hizmeti
26 Nisan 2026, 13:50 -
Hebûn Kadın Dayanışma Merkezi’nde iletişim ve ekran bağımlılığı atölyesi
22 Nisan 2026, 16:39 -
Tuşba Belediyesi’nden ekolojik duyarlılık: İnci kefalinin göç yolları temizleniyor
20 Nisan 2026, 15:45 -
Tuşba Belediyesi’nden çocuklar için ‘Hirço û Mozmozik’ oyunu
20 Nisan 2026, 09:09 -
Tuşba Belediyesi’nden ‘Anadil’ hamlesi: Kürtçe dil kursları başladı
17 Nisan 2026, 11:33





