Tuşba Belediyesi Yılın ilk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi 07 Ocak 2025, 10:45

Tuşba Belediyesi, 2025 yılın ilk toplantısını meclis toplantı salonunda gerçekleştirdi.
Tuşba Belediyesi'nin 2025 yılı Ocak ayı ilk meclis toplantısı, Eşbaşkan Hanım Akkoş başkanlığında gerçekleştirildi.
Toplantının açılışında konuşan Eşbaşkan Akkoş, yeni yılın tüm dünyaya barış, huzur ve sağlık getirmesi temennisinde bulundu. Eşbaşkan Keser de yeni yıl dileklerini ileterek, meclis çalışmalarının halka hayırlı faaliyetler getirmesini diledi.
Beş gün sürecek olan Ocak ayı meclis toplantılarının ilk gününde yedi gündem maddesi görüşüldü. Gündem maddeleri oy çokluğuyla kabul edildi. Toplantının en önemli gündem maddesi imar konusu oldu. Şemsibey ve Kalecik mahallelerindeki imar çalışmaları hakkında bilgi veren meclis üyeleri, çalışmaların şeffaflık ilkesi doğrultusunda ve imar kurallarına uygun şekilde yürütüldüğünü belirtti.
İmar planlarının Büyükşehir Belediyesi'nde son aşamaya geldiği ve yakında tamamlanacağı ifade edilirken, projenin Tuşba'nın gelişmesi ve kentleşmesi açısından önemli bir adım olacağı vurgulandı.
Meclis toplantısının bir sonraki oturumunun yarın saat 10.00'da yapılacağı duyuruldu.
DIĞER HABERLER
-
Tuşba Belediyesi Ekim Ayı Meclisinde Huzur Hakkı Önergesi
17 Ekim 2025, 14:46 -
Tuşba’da Yapı Denetimleri Devam Ediyor
17 Ekim 2025, 11:16 -
Hıdır Mahallesi Sahasına Yeni Aydınlatma Sistemi Kuruluyor
17 Ekim 2025, 09:07 -
Kalecik Mahallesi’nde Altyapı Güçlendirilerek Yol Çalışması Gerçekleştirildi
15 Ekim 2025, 10:53 -
Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Şedal ve Zeydan Tuşba Meclisi’ne Katıldı
14 Ekim 2025, 11:52 -
“Zamanın İzi” Sergisi Tuşba’da Sanatseverlerle Buluştu
13 Ekim 2025, 16:00 -
Seyrantepe Mahallesi’nde İki Aile Arasında Barış Sağlandı
10 Ekim 2025, 19:10 -
Eşbaşkan Akkoş ve Meclis Üyeleri Birimleri Ziyaret Etti
10 Ekim 2025, 16:04 -
“Zamanın İzi” Sergisi Tuşba’da Sanatseverlerle Buluşuyor
10 Ekim 2025, 14:32 -
Beyüzümü Mahallesi’nde Metruk Yapıların Yıkımı Gerçekleştirildi
07 Ekim 2025, 16:23