Tuşba Belediyesi Altyapı Çalışmalarına Devam Ediyor 14 Ekim 2024, 10:34
Tuşba Belediyesi, Gedikbulak (Canîk) Mahallesi’nde altyapı çalışmalarını sürdürüyor.
Tuşba Belediyesi, ilçenin bütün mahallelerinde başlattığı yol çalışmalarına devam ediyor. Yol çalışmalarıyla beraber altyapı çalışmalarını da sürdüren Tuşba Belediyesi, altı aylık süreçte birçok mahallede yol ve altyapı çalışmalarını tamamlarken diğer mahallelerde çalışmalar sürüyor.
Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Gedikbulak (Canîk) Mahallesi’nde başlatılan altyapı çalışmaları sürüyor. Müdürlük, asfalt, yama, stabilize yol çalışmaları yürüttüğü mahallelerde aynı zamanda altyapı çalışmalarına da devam ediyor. Gedikbulak (Canîk) Mahallesi’nde başlatılan koruge boru döşeme çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, altyapı sorunlarını çözmek için fazla mesai harcayarak, ilçedeki ulaşım sorunlarını çözmek için büyük çaba sarf ediyor.
‘Belediyeden Ne İstediysek Hepsini Yerine Getirdi’
Gedikbulak (Canîk) Mahalle Muhtarı Mehmet Emin İleri, Tuşba Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduklarını dile getirerek, “Hem şahsım hem de köyüm adına Tuşba Belediyesi’nin hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu altı aylık süreçte belediyeden ne istediysek hepsini yerine getirdiler. Belediye Eşbaşkanları, Belediye Başkan Yardımcısı ve meclis üyelerimize hem kendi adıma hem de köyüm adına teşekkür ediyorum,” dedi.
‘Belediyemiz Her Konuda Halkla Birlikte’
Yapılan çalışmalardan dolayı mutlu olduklarını dile getiren bir mahalle sakini, “Hizmetlerinden dolayı belediyemize teşekkür ediyoruz. Belediyemiz her zaman ve her konuda halkla birliktedir. Halkla birlikte olduğu, halkla iç içe olduğu için belediyemizden memnunuz. Bu hizmetlerin devam etmesini istiyoruz. Halkla birlikte olmalarına seviniyoruz, mutlu oluyoruz,” dedi.
‘Yönetime Geldiğimiz İlk Günden Beri Halkla Birlikte Karar Aldık’
Eşbaşkan Hanım Akkoş, yapılan çalışmaların devam edeceğini belirterek, halkçı belediyecilik anlayışının karşılığını aldıklarını söyledi.
Halkla birlikte hareket etmenin, halktan gelen talepleri dikkate alarak çözüm üretmenin yönetim anlayışlarının esası olduğunu vurgulayan Eşbaşkan Akkoş, “Gelin sözümüzü beraber kuralım, dedik. Yönetime geldiğimiz ilk günden beri halkla beraber karar aldık, halkla beraber sorunları çözdük. Tuşba ilçesinin en temel sorununun ulaşım ve altyapı olduğunu tespit ettikten sonra hemen çalışmalara başladık,” dedi.
Eşbaşkan Akkoş, altı aylık süreçte 67 mahallenin neredeyse tamamında yol çalışması başlattıklarını belirterek, “Başlattığımız yol çalışmaları, yurttaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Hizmetlerimizden memnun kalan, bize çalışmalarımızda destek olan, yol gösteren tüm halkımıza bir daha teşekkür ediyorum,” dedi.
DIĞER HABERLER
-
Tuşba Belediyesi Edebiyat ve Kitap Günleri: 40 yayınevi Van'da buluşuyor
11 Haziran 2026, 15:42 -
Şemsibey’de halk istedi çevreye zarar veren iki ahır yıkıldı
10 Haziran 2026, 16:23 -
Eski Van Evleri’nde çimler biçildi alan düzenlendi
09 Haziran 2026, 13:05 -
Altıntepe ve Kalecik mahallelerinde metruk yapı ve ahır yıkımları tamamlandı
08 Haziran 2026, 16:24 -
Tuşba Belediyesi’nden meslek hastalıklarına karşı erken teşhis önlemi
08 Haziran 2026, 13:47 -
Tuşba Belediyesi’nde ‘Etik Davranış İlkeleri’ eğitimi: ‘En büyük sorumluluğumuz şeffaf ve adil yönetim”
08 Haziran 2026, 09:34 -
Tuşba Belediyesi’nden Dünya Çevre Günü’nde “Ekokırım” tepkisi: 'Halkın zehirlenmesine geçit vermeyeceğiz'
05 Haziran 2026, 16:20 -
Tuşba Meclisi'nde ekoloji ve yaşam hakkı mesajı
05 Haziran 2026, 10:40 -
Ermişler Mahallesi’nde heyelan sonrası yol güvenliği sağlandı
03 Haziran 2026, 15:49 -
Tuşba Belediyesi Meclisi: ATM alanları için İmar Komisyonu devreye giriyor
03 Haziran 2026, 14:14




