Seyrantepe Mahallesi’nde Drenaj Tamamlandı, Stabilize Çalışmaları Sürüyor 02 Nisan 2026, 16:23
Tuşba Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Seyrantepe Mahallesi’nde yürüttükleri altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mahallede özellikle yağışlı havalarda yaşanan su birikintilerinin önüne geçmek amacıyla başlatılan drenaj çalışmaları tamamlandı. Stabilize çalışmaları ise devam ediyor.
Fen İşleri Müdürlüğünün, Seyrantepe Mahallesi'nde yürüttüğü çalışmalar kapsamında, yağmur sularının tahliye edilmesini sağlayacak drenaj hattı oluşturularak altyapı güçlendirildi. Drenaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından ekipler, bozulan yolların onarılması ve ulaşımın daha konforlu hale getirilmesi için stabilize çalışmalarına hız verdi.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle sakinlerinin günlük yaşamını olumsuz etkileyen yol sorunlarını gidermek amacıyla başlattıkları stabilize çalışmalarını kısa sürede tamamlamayı hedefliyor. İlçe genelinde altyapı ve üstyapı çalışmaları planlı bir şekilde devam edecek.
DIĞER HABERLER
-
Kalecik ve Şemsibey halkından kentsel dönüşüm itirazı: Bizi göçe zorlayan değil, yaşamımızı koruyan bir plan istiyoruz
27 Ağustos 2026, 17:30 -
“Kolektif Emekle Temiz Kentler” kampanyası kapsamında esnaflar ziyaret edildi
24 Ağustos 2026, 08:29 -
Tuşba Belediyesi Canik Mahallesi'nde de kilitli parke taşı çalışmalarına başladı
21 Ağustos 2026, 16:20 -
Tuşba’da asfalt çalışması: 'Bu hizmet Büyükşehir Eşbaşkanlarımızın hizmetidir'
20 Ağustos 2026, 08:49 -
Tuşba Belediyesi Seyrantepe’de asfalt serimine başladı
18 Ağustos 2026, 16:01 -
Kadın Eşbaşkanlardan Tuşba Belediyesi’ne ziyaret
18 Ağustos 2026, 13:48 -
“Kolektif Emekle Temiz Kentler” kampanyası başladı
18 Ağustos 2026, 09:56 -
Tuşba Belediyesi’nden eşit hizmet: Aşit Mahallesi ilk defa hizmetle buluşuyor
13 Ağustos 2026, 09:06 -
Eşbaşkanlardan hastane ziyareti
12 Ağustos 2026, 09:18 -
Çomaklı Mahallesi’nde sahipsiz köpekler kayıt altına alınarak sahiplendirildi
12 Ağustos 2026, 09:12








