Selahattin Eyyubi Parkı’nda Kapsamlı Bakım ve Onarım Çalışması 06 Aralık 2025, 13:44
Tuşba Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Selahattin Eyyubi Parkı’nda banklardan elektrik sistemine kadar birçok alanda yenileme çalışması yaparak parkın kullanım konforunu artırdı.
Tuşba Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Selahattin Eyyubi Parkı’nda yurttaşların daha güvenli, temiz ve konforlu bir alanlarda vakit geçirebilmesi için kapsamlı bir bakım ve onarım çalışması yürüttü. Yapılan çalışma kapsamında parkın genel görünümü yenilenirken kullanım rahatlığını artıracak birçok düzenleme hayata geçirildi.
Banklar Onarıldı Aydınlatma Sistemi Yenilendi
Parkta zamanla yıpranan banklar onarılarak yeniden boyandı; oturma alanları daha estetik ve sağlam bir hale getirildi. Aydınlatma konusunda da önemli bir adım atan ekipler, park içindeki elektrik sistemini tamamen yenileyerek gece kullanımında daha güvenli bir ortam oluşturdu.
Yeşil alanlar ve oyun gruplarının çevresinde temizlik ve düzenlemeler yapılarak parkın genel bakımı tamamlandı. Yapılan çalışmalarla Selahattin Eyyubi Parkı, mahalle sakinlerinin daha keyifle vakit geçirebileceği modern ve bakımlı bir görünüme kavuştu.
DIĞER HABERLER
-
Kadın emeğiyle büyüyen Hevpar Kadın Kooperatifi ilk hasadını gerçekleştirdi
07 Ekim 2026, 15:41 -
Tuşba Belediyesi asfalt ve kilitli parke çalışmalarını sürdürüyor
06 Ekim 2026, 14:58 -
Altıntepe’de yol çalışması: Eşbaşkan Keser sekiz sokakta inceleme yaptı
06 Ekim 2026, 08:49 -
Tuşba Belediyesi altı mahallede kilitli parke çalışmalarını tamamladı, Şahgeldi’de mesai başladı
05 Ekim 2026, 21:02 -
Tuşba’da altı köye ziyaret: Yurttaşlar yol, altyapı ve sulama sorunlarını anlattı
05 Ekim 2026, 11:10 -
Tuşba Belediyesi Ekim ayı Olağan Meclis toplantıları devam ediyor
04 Ekim 2026, 16:32 -
Eşbaşkanlar Seyrantepe ve Altıntepe’de halkla buluştu
03 Ekim 2026, 14:59 -
Tuşba’da güvenli yapılaşma için iskan denetimleri sürüyor
02 Ekim 2026, 14:07 -
Tuşba Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı'nın ikinci birleşimi gerçekleştirildi
02 Ekim 2026, 11:41 -
Altıntepe Mahallesi'nde işgaliye nedeniyle kapalı olan imar yolu açıldı
02 Ekim 2026, 08:28







