Sahillerde Temizlik Çalışmaları Sürüyor 17 Eylül 2024,
Sahillerde Temizlik Çalışmaları Sürüyor
Tuşba Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından sahillerde temizlik çalışmaları sürüyor. Yaz mevsiminden dolayı yurttaşlar tarafından yoğun bir şekilde kullanılan sahillerde temizlik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Belediye ekipleri özellikle Mavi Bayraklı Halk Plajı ve Ayanıs Sahili’nde yoğun bir mesai ile temizlik çalışması yürütüyor. Belediye ekipleri rutin bir şekilde sahillerde temizlik çalışması yürütürken gece saatlerinde de çalışmalar devam ediyor.
Sahillerin temizlik, bakım onarım, yeşillendirme çalışmalarına devam eden ekipler, yurttaşlara daha temiz ve kullanılabilir alanlar yaratmak için çalışıyor. Yurttaşlar sahillerde başlatılan temizlik çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken belediyenin hizmetlerine devam etmesinin kendileri için önemli olduğunu vurguladı.
Sahillere bırakılan çöplerin birçok canlının hayatını etkilediğini dile getiren ekipler, yurttaşlardan kendilerine destek olmaları çağrısında bulundu.
DIĞER HABERLER
-
Oto Sanayi Sitesi’ne ziyaret: Hizmet üretmeye devam edeceğiz
28 Nisan 2026, 15:30 -
Eski Van Evleri yenileniyor: Bakım ve onarım çalışmaları sürüyor
28 Nisan 2026, 09:00 -
İstasyon Etüt Merkezi'nde ücretsiz deneme sınavı ve rehberlik hizmeti
26 Nisan 2026, 13:50 -
Hebûn Kadın Dayanışma Merkezi’nde iletişim ve ekran bağımlılığı atölyesi
22 Nisan 2026, 16:39 -
Tuşba Belediyesi’nden ekolojik duyarlılık: İnci kefalinin göç yolları temizleniyor
20 Nisan 2026, 15:45 -
Tuşba Belediyesi’nden çocuklar için ‘Hirço û Mozmozik’ oyunu
20 Nisan 2026, 09:09 -
Tuşba Belediyesi’nden ‘Anadil’ hamlesi: Kürtçe dil kursları başladı
17 Nisan 2026, 11:33 -
Tuşba’da ahır yıkımlarıyla yaşam alanları temizleniyor
16 Nisan 2026, 13:41 -
Tuşba Belediyesi’nde Kürtçe dil kursu başladı
15 Nisan 2026, 16:26 -
Tuşba Belediyesi kadınların talebine yanıt verdi: Dikiş atölyesi başladı
14 Nisan 2026, 13:20






