Sahillerde Temizlik Çalışmaları Sürüyor 17 Eylül 2024,

Sahillerde Temizlik Çalışmaları Sürüyor
Tuşba Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından sahillerde temizlik çalışmaları sürüyor. Yaz mevsiminden dolayı yurttaşlar tarafından yoğun bir şekilde kullanılan sahillerde temizlik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Belediye ekipleri özellikle Mavi Bayraklı Halk Plajı ve Ayanıs Sahili’nde yoğun bir mesai ile temizlik çalışması yürütüyor. Belediye ekipleri rutin bir şekilde sahillerde temizlik çalışması yürütürken gece saatlerinde de çalışmalar devam ediyor.
Sahillerin temizlik, bakım onarım, yeşillendirme çalışmalarına devam eden ekipler, yurttaşlara daha temiz ve kullanılabilir alanlar yaratmak için çalışıyor. Yurttaşlar sahillerde başlatılan temizlik çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken belediyenin hizmetlerine devam etmesinin kendileri için önemli olduğunu vurguladı.
Sahillere bırakılan çöplerin birçok canlının hayatını etkilediğini dile getiren ekipler, yurttaşlardan kendilerine destek olmaları çağrısında bulundu.
DIĞER HABERLER
-
AFAD'dan Tuşba Belediyesi Personeline Kapsamlı Afet Eğitimi
15 Nisan 2025, 16:35 -
Tuşba Belediyesi Yağış Sonrası Su Baskınlarına Karşı Çalışmalara Başladı
15 Nisan 2025, 10:57 -
Akköprü Mahallesi'nde Yol Yıkama Çalışmaları Sürüyor
12 Nisan 2025, 21:27 -
Hurdacılar Sitesi'nde Yol İyileştirme Çalışması Yapıldı
12 Nisan 2025, 13:13 -
Hurdacılar Sitesi'nde Çevre Temizliği
11 Nisan 2025, 09:00 -
Fen İşleri Müdürlüğü İstasyon Mahallesi'nde Hafriyat Çalışması Gerçekleştirdi
10 Nisan 2025, 12:16 -
Fen İşleri Müdürlüğü Şemsibey Mahallesi'nde Stabilize Çalışması Gerçekleştirdi
08 Nisan 2025, 10:12 -
Muhtarlardan Eşbaşkanlara Bayram Ziyareti
07 Nisan 2025, 15:30 -
Tuşba Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantıları Başladı
07 Nisan 2025, 12:45 -
Bayram Tatili Boyunca Temizlik Çalışmaları Sürdü
05 Nisan 2025, 16:31