Kırsalda yollar yenileniyor: Akçift Mahallesi’nde parke taşı çalışmaları başladı 27 Temmuz 2026, 16:52
Tuşba Belediyesi, kırsal mahallelerde ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla yürüttüğü kilitli parke taşı çalışmalarını Akçift Mahallesi’nde sürdürüyor.
Tuşba Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde planlanan çalışma programı kapsamında Akçift Mahallesi’nde kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. İş makineleri ve saha ekiplerinin görev aldığı çalışmayla mahalle içi yolların daha güvenli ve kullanışlı hale getirilmesi amaçlanıyor.
Kırsal mahallelerde parke taşı çalışmaları devam edecek
Daha önce Gendelova Mahallesi’nde başlatılan parke taşı çalışmalarında sona yaklaşılırken, ekipler program doğrultusunda Akçift Mahallesi’ne geçti. Belediye yetkilileri, kırsal mahallelerde yol yapım ve iyileştirme çalışmalarının belirlenen takvim çerçevesinde devam edeceğini, ilerleyen süreçte diğer mahallelerde de benzer çalışmaların gerçekleştirileceğini bildirdi.
Çalışmaları memnuniyetle karşıladıklarını dile getiren Akçift Mahallesi sakinleri ise uzun süredir çözüm bekleyen yol sorununun giderilmesinden dolayı Tuşba Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.
DIĞER HABERLER
-
Kadın emeğiyle büyüyen Hevpar Kadın Kooperatifi ilk hasadını gerçekleştirdi
07 Ekim 2026, 15:41 -
Tuşba Belediyesi asfalt ve kilitli parke çalışmalarını sürdürüyor
06 Ekim 2026, 14:58 -
Altıntepe’de yol çalışması: Eşbaşkan Keser sekiz sokakta inceleme yaptı
06 Ekim 2026, 08:49 -
Tuşba Belediyesi altı mahallede kilitli parke çalışmalarını tamamladı, Şahgeldi’de mesai başladı
05 Ekim 2026, 21:02 -
Tuşba’da altı köye ziyaret: Yurttaşlar yol, altyapı ve sulama sorunlarını anlattı
05 Ekim 2026, 11:10 -
Tuşba Belediyesi Ekim ayı Olağan Meclis toplantıları devam ediyor
04 Ekim 2026, 16:32 -
Eşbaşkanlar Seyrantepe ve Altıntepe’de halkla buluştu
03 Ekim 2026, 14:59 -
Tuşba’da güvenli yapılaşma için iskan denetimleri sürüyor
02 Ekim 2026, 14:07 -
Tuşba Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı'nın ikinci birleşimi gerçekleştirildi
02 Ekim 2026, 11:41 -
Altıntepe Mahallesi'nde işgaliye nedeniyle kapalı olan imar yolu açıldı
02 Ekim 2026, 08:28









