Fen İşleri'nden Gece Boyu Kesintisiz Kar Mücadelesi 21 Ocak 2025, 08:46
Tuşba Belediyesi, kar küreme ve tuzlama çalışmaları ile kış şartlarının olumsuz etkilerini en aza indirmeyi hedefliyor.
Tuşba Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eski Marangozlar Sanayi Sitesi'nde gece saatlerinde kapsamlı bir kar temizleme çalışması gerçekleştirdi. Yurttaşların güvenli ulaşımını sağlamak amacıyla yürütülen çalışmalarda, iş makineleri ve temizlik ekipleri koordineli bir şekilde görev yaptı.
Gece mesaisinde yoğun bir tempoda çalışan ekipler, sanayi sitesindeki ana arterler ile ara yolları kardan temizleyerek bölgedeki ulaşımın aksamaması için önemli bir çalışmaya imza attı. Fen İşleri Müdürlüğü'nün bu çalışması, kış şartlarının olumsuz etkilerini en aza indirmeyi hedefliyor.
Yurttaşların Mağduriyet Yaşamaması İçin Tüm İmkanlar Seferber Edildi
Kış şartlarının etkisini artırdığı bu günlerde, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özellikle gece saatlerinde yoğunlaşan kar yağışına karşı teyakkuza geçen ekipler, Eski Marangozlar Sanayi Sitesi'nde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Yurttaşların güvenli ulaşımını sağlamak ve olası aksaklıkların önüne geçmek amacıyla harekete geçen Fen İşleri ekipleri, gece boyunca süren çalışmalarda öncelikle ana arterler olmak üzere sanayi sitesindeki tüm ara yollar da kar birikintilerinden temizledi.
Bölgede faaliyet gösteren esnaf ve işletmelerin sabah saatlerinde herhangi bir ulaşım sorunu yaşamaması için titizlikle çalışan ekipler, kar küreme araçları ve temizlik personeliyle birlikte gece mesaisinde yoğun bir performans sergiledi. Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, kış mevsimi boyunca bu tür çalışmaların devam edeceğini ve yurttaşların mağduriyet yaşamaması için tüm imkânların seferber edileceğini belirtti.
DIĞER HABERLER
-
Tuşba Belediyesi Ekim ayı Olağan Meclis toplantıları devam ediyor
04 Ekim 2026, 16:32 -
Eşbaşkanlar Seyrantepe ve Altıntepe’de halkla buluştu
03 Ekim 2026, 14:59 -
Tuşba’da güvenli yapılaşma için iskan denetimleri sürüyor
02 Ekim 2026, 14:07 -
Tuşba Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı'nın ikinci birleşimi gerçekleştirildi
02 Ekim 2026, 11:41 -
Altıntepe Mahallesi'nde işgaliye nedeniyle kapalı olan imar yolu açıldı
02 Ekim 2026, 08:28 -
Eşbaşkanlardan Marangozlar ve Mobilyacılar Sitesi esnafına ziyaret
01 Ekim 2026, 21:07 -
Ahşap ve Keresteciler Sitesi esnafıyla çözümde ortaklaşıldı
01 Ekim 2026, 19:04 -
Tuşba Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantıları Başladı
01 Ekim 2026, 10:46 -
Akköprü Mahallesi’nde asfalt yama çalışmaları devam ediyor
30 Eylül 2026, 16:23 -
Tuşba Belediyesi çalışanlarına afet ve yangın farkındalık eğitimi
30 Eylül 2026, 11:29
