Fen İşleri Müdürlüğü İstasyon Mahallesi'nde Hafriyat Çalışması Gerçekleştirdi 10 Nisan 2025, 12:16
Tuşba Belediyesi ekipleri, İstasyon Mahallesi'nde kapsamlı bir hafriyat kaldırma çalışması gerçekleştirdi.
Tuşba Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, İstasyon Mahallesi'nde hafriyat kaldırma çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalar kapsamında mahalle sakinlerinin daha temiz bir çevrede yaşaması hedeflenerek, mahallede biriken moloz ve atıklar temizlendi.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sabahın erken saatlerinde başlattıkları çalışmalarda, özellikle boş arazilere gelişigüzel bırakılan inşaat atıkları, toprak yığınları ve çeşitli molozları özenle ayırarak hafriyatı hızlı bir şekilde kaldırdı. Mahalle sakinleri, yapılan hizmetten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Fen İşleri Müdürlüğü konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "İstasyon Mahallesi'ndeki yurttaşların talepleri doğrultusunda hafriyat kaldırma çalışmalarını tamamladık. Belediye olarak her zaman ekolojik ve temiz bir ilçe için çalışmalarımıza devam edeceğiz," ifadelerini kullandı.
Müdürlük, hafriyat kaldırma çalışmalarının ilçenin diğer mahallelerinde de program dahilinde devam edeceğini, bu kapsamda hazırlanan yıllık faaliyet planı doğrultusunda tüm mahallelerin benzer sorunlarına kısa sürede çözüm üretileceğini belirtti.
Ayrıca yurttaşların hafriyat ve moloz atıklarını gelişigüzel yerlere dökmemeleri konusunda da uyarılarda bulunuldu.
DIĞER HABERLER
-
Kadın Politikaları Müdürlüğü’nden Belediye Çalışanlarına Film Gösterimi
31 Temmuz 2026, 13:22 -
Şair Ahmet Telli Van’da şiirleriyle Anıldı
28 Temmuz 2026, 10:44 -
Kırsalda yollar yenileniyor: Akçift Mahallesi’nde parke taşı çalışmaları başladı
27 Temmuz 2026, 16:52 -
Mollakasım Sahili’ne güneş enerjili aydınlatma ve 20 yeni çardak
27 Temmuz 2026, 12:39 -
Tuşba’da kadınlar su kabağından abajur üretiyor
24 Temmuz 2026, 09:38 -
Alaköy’de kadınların talepleri dinlendi
24 Temmuz 2026, 09:28 -
Tuşba Belediyesi’nden kıyılarda kamusal alan denetimi
24 Temmuz 2026, 09:23 -
Gendelova’da son taşlar döşeniyor: Eşbaşkanlar emekçilerle birlikte parke taşı dizdi
23 Temmuz 2026, 13:42 -
Mollakasım Sahili'ne güneş enerjili aydınlatma
21 Temmuz 2026, 16:22 -
LÖSEV’den Tuşba Belediyesi’ne ziyaret
21 Temmuz 2026, 14:35





