Eşbaşkanlar Sorunları Dinledi 16 Temmuz 2024,
Eşbaşkanlar, halk gününde sorunları dinledi.
Tuşba Belediye Eşbaşkanları Hanım Akkoş ve Ümit Keser, halk günü olarak belirlenen Perşembe günlerinde halkla bir araya geliyor.
Eşbaşkanlar Hanım Akkoş ve Ümit Keser, her Perşembe belediye binasında halkla bir araya geliyor. Halkın sorun, öneri ve taleplerini dinleyen Eşbaşkanlar, çözüm geliştirmek için yoğun bir çaba sarfediyor. Muhtarlardan mahallelerin sorunlarını dinleyen Eşbaşkanlar aynı zamanda mahalle sakinleri ile de her hafta bir araya gelerek ortak çözüm önerileri geliştiriyor.
Yurttaşlar, her Perşembe sorunlarını aktarabilecekleri bir ortamın oluşmuş olmasından oldukça memnun. Belediye binasına istedikleri zaman gelip Eşbaşkanlarla görüşme sağlamak yurttaşları, belediyenin kendilerinin olduğu duygusuna yaklaştırıyor. Eşbaşkanlar, belediyenin kapılarının her zaman halka açık olduğunu vurgulayarak, birlikte yönetme sözünü yineliyor.
DIĞER HABERLER
-
Tuşba Belediyesi’nden Akköprü’de katılımcı imar uygulaması
07 Ağustos 2026, 16:03 -
Tuşba Belediyesi Meclis Toplantıları tamamlandı: İmar itirazları karara bağlandı
07 Ağustos 2026, 13:36 -
Eşbaşkanlar Akçift Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi
05 Ağustos 2026, 13:56 -
Ağustos Ayı Meclis Toplantıları devam ediyor
05 Ağustos 2026, 13:02 -
Tuşba Meclisi’nde kadın hakları, sosyal destek ve ekonomi konuları görüşüldü
04 Ağustos 2026, 11:19 -
Tuşba Belediye Meclisi'nde Şengal anması: 'Şengal’i Unutmayalım!'
03 Ağustos 2026, 12:14 -
Kadın Politikaları Müdürlüğü’nden Belediye Çalışanlarına Film Gösterimi
31 Temmuz 2026, 13:22 -
Şair Ahmet Telli Van’da şiirleriyle Anıldı
28 Temmuz 2026, 10:44 -
Kırsalda yollar yenileniyor: Akçift Mahallesi’nde parke taşı çalışmaları başladı
27 Temmuz 2026, 16:52 -
Mollakasım Sahili’ne güneş enerjili aydınlatma ve 20 yeni çardak
27 Temmuz 2026, 12:39
