Eşbaşkanlar Beyüzümü Mahallesi'nde Halkla Bir Araya Geldi 08 Ağustos 2025, 21:17

DBP İlçe Eşbaşkanı Enver Örgü ve Tuşba Belediyesi Eşbaşkanları Hanım Akkoş ve Ümit Keser, Beyüzümü Mahallesi’nde halkla bir araya geldi.
Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Tuşba İlçe Eşbaşkanı Enver Örgü ile Tuşba Belediyesi Eşbaşkanları Hanım Akkoş ve Ümit Keser, Beyüzümü Mahallesi'nde yurttaşlarla bir araya geldi. Gerçekleşen halk buluşmasında mahalle sakinlerinin yaşadığı sorunlar ve talepleri dinlenirken, çözüm odaklı bir diyalog ortamı kuruldu.
Beyüzümü Mahallesi’nde gerçekleşen toplantıya çok sayıda yurttaş katılım sağladı. Samimi bir atmosferde geçen buluşmada halk, özellikle altyapı, imar ve sosyal alanların yetersizliği gibi konularda yaşadıkları sıkıntıları paylaştı.
Toplantıda konuşan DBP İlçe Eşbaşkanı Enver Örgü, halkın katılımıyla yürütülen yerel yönetim anlayışının önemine değinerek, "Sorunların çözümünde halkın sesini duymak, yönetime katılımını sağlamak bizim temel ilkelerimizden biridir," dedi.
Talepler Dinlendi
Tuşba Belediyesi Eşbaşkanları Hanım Akkoş ve Ümit Keser ise mahalle sakinlerinin taleplerini tek tek not alarak belediyenin imkânları doğrultusunda en kısa sürede gerekli adımların atılacağını ifade etti. Eşbaşkanlar ayrıca, belediyeciliği sadece hizmet üretmek değil, aynı zamanda halkla birlikte yönetmek olarak gördüklerini vurguladı.
Toplantı, mahalle sakinlerinin öneri ve görüşlerini paylaşmasıyla sona erdi. Yurttaşlar, yöneticilerin mahallelerine gelerek sorunlarını yerinde dinlemesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, benzer buluşmaların sık sık yapılmasını talep etti.
DIĞER HABERLER
-
Mahalle Sakinleri: Tuşba Belediyesi’nin Hizmetlerinden Memnunuz
02 Ekim 2025, 15:55 -
Tuşba Meclisi’nde Ekim Ayı Gündemi: Araç Hibesi ve Amedspor Mesajı
01 Ekim 2025, 12:06 -
Tuşba Belediyesi Akköprü Mahallesi’nde Halkla Buluştu
01 Ekim 2025, 09:31 -
Tuşba Belediyesi’nden İlçede Temizlik ve Konteyner Yenileme Çalışması
30 Eylül 2025, 12:11 -
Eşbaşkanlar: İlçenin Her Bir Karışı Sorumluluk Alanımız
29 Eylül 2025, 09:05 -
Tuşba Belediyesi’nden Bin Öğrenciye Kırtasiye Desteği
26 Eylül 2025, 15:19 -
Tuşba Belediyesi Seyrantepe’de Yeni Açtığı Yollarda Stabilize Çalışması Yaptı
26 Eylül 2025, 09:34 -
Kışa Hazırlık: Mahalle Yollarında İyileştirme Çalışmaları Devam Ediyor
25 Eylül 2025, 13:34 -
Tuşba Belediyesi’nden Sezon Boyunca Yoğun Çalışma
24 Eylül 2025, 17:28 -
Bardakçı Mahallesi’nde Stabilize Çalışması
23 Eylül 2025, 18:38