Eşbaşkanlar 13'üncü Van İnşaat, Yapı, Dekorasyon Ve Emlak Fuarı'na Katıldı 25 Nisan 2025, 19:16

Eşbaşkanlar, Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 13'üncü Van İnşaat, Yapı, Dekorasyon Ve Emlak Fuarı'na katıldı.
DEM Parti İl Eşbaşkanı Veysi Dilekçi, DEM Parti Milletvekili Sinan Çiftyürek, Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan ile Tuşba Belediyesi Eşbaşkanları Hanım Akkoş ve Ümit Keser, 13. Van İnşaat, Yapı, Dekorasyon ve Emlak Fuarı'na katıldı.
Bölgenin en önemli sektör buluşmalarından olan fuarda çok sayıda firma ürün ve hizmetlerini tanıtırken, Eşbaşkanlar Akkoş ve Keser, katılımcı firmalarla bir araya geldi.
Eşbaşkanlar Stantları Ziyaret Etti
Ziyaret sırasında fuar alanını gezen Eşbaşkanlar, inşaat sektöründeki son gelişmeleri yakından inceleme fırsatı buldu. Çeşitli stantları ziyaret eden Akkoş ve Keser, firmaların temsilcileriyle görüşerek sektördeki yenilikler hakkında bilgi aldı.
Fuar ziyareti sonrasında yaptıkları değerlendirmede Eşbaşkanlar, "Bölgemizin kalkınmasında önemli role sahip inşaat sektörünün bu önemli buluşmasına katılmaktan memnuniyet duyuyoruz. Tuşba'nın gelişimi için sektördeki yeni teknoloji ve trendleri yakından takip etmeye devam edeceğiz," ifadelerini kullandı.
DIĞER HABERLER
-
Eşbaşkan Akkoş Bedesten Çarşısı’nda Kadınlarla Bir Araya Geldi
12 Eylül 2025, 17:33 -
Tuşba’da Düğün Salonlarına Sıkı Denetim
12 Eylül 2025, 11:25 -
15 Temmuz Parkı’ndaki Oyun Grupları Onarıldı
11 Eylül 2025, 15:06 -
Tuşba Belediyesi Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde Halkla Bir Araya Geldi
11 Eylül 2025, 08:40 -
Zabıta Müdürlüğünden Okullarda Denetim
09 Eylül 2025, 10:24 -
Tuşba'da Halk Toplantıları Başladı
08 Eylül 2025, 20:29 -
Beyüzümü Mahallesi’nde Yol Düzeltme ve Dolgu Çalışmaları Tamamlandı
06 Eylül 2025, 16:47 -
Tuşba Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantıları Sona Erdi
05 Eylül 2025, 13:08 -
Şemsibey Mahallesi’nde Ahır Yıkımı Gerçekleştirildi
04 Eylül 2025, 13:26 -
Tuşba Belediyesi Çocuk Şenliğinde Kürtçe Kitap Dağıttı
03 Eylül 2025, 18:05