Eşbaşkan Akkoş ve Meclis Üyeleri Engelli Merkezini Ziyaret Etti 03 Aralık 2025, 16:21
Tuşba Belediye Eşbaşkanı Hanım Akkoş ve meclis üyeleri, Tuşba'da bulunan Engelli Bakım Merkezini ziyaret ederek, merkezde bulunan engelli bireylerle vakit geçirdi.
Tuşba Belediyesi Eşbaşkanı Hanım Akkoş ve meclis üyeleri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Tuşba'da bulunan engelli merkezini ziyaret etti. Ziyaret sırasında merkezin çalışmaları hakkında bilgi alan heyet, merkezde bulunan engelli bireylerle sohbet etti.
Merkez Müdürü Nurettin Şen, merkezin 120 engelli bireye hizmet verdiğini belirterek, “Hizmetlerimizi sunarken insani değerleri ve yaşam kalitesini ön planda tutuyoruz. Engelli bireylerin hak gaspı, bizleri en çok ürküten konulardan biri. Burada, büyük bir özenle yaklaşarak, aramızda engel olmadan bağ kuruyoruz,” dedi.
'Eşit Hak Ve Olanaklarla Bir Gelecek İnşa Etmek İçin Çalışıyoruz'
Eşbaşkan Akkoş yerel yönetimler olarak engelli bireylere yönelik hassasiyetlerini belirterek, “Engelli yurttaşların toplumsal yaşamda eşit, özgür ve saygın bir şekilde yer alması önceliğimizdir. Her bireyin yetenekleri, hakları ve yaşam değerleriyle görünür olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Engelli yurttaşların yanında olarak, eşit hak ve olanaklarla bir gelecek inşa etmek için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.
Ziyaret sırasında, Eşbaşkan Akkoş ve meclis üyeleri, merkezin sunduğu hizmetler hakkında detaylı bilgi aldı ve engelli bireylerin yaşam kalitesinin artırılması için yapılan çalışmaları değerlendirdi. Ayrıca engelli bireylere yönelik fiziksel ve sosyal imkânların güçlendirilmesi için her türlü desteği sunmaya hazır olduklarını belirtti.
DIĞER HABERLER
-
Xanê Akdoğan Bostanı’nda kolektif emek
16 Temmuz 2026, 08:49 -
Kayıt altına alınan köpeklere bir yıl boyunca ücretsiz mama desteği
14 Temmuz 2026, 17:32 -
Tuşba Belediyesi eşit hizmet için çalışıyor: Kilit parke taşı mesaisi Gendelova’da başladı
10 Temmuz 2026, 15:06 -
Tuşba Belediyesi Meclis Toplantıları tamamlandı: Gündem kentsel dönüşüm
10 Temmuz 2026, 13:57 -
Kadın Politikaları Müdürlüğü Altıntepe Mahallesi'nde saha çalışması gerçekleştirdi
10 Temmuz 2026, 11:03 -
Tuşba Belediyesi'nde yangın eğitimi ve acil durum tatbikatı
08 Temmuz 2026, 14:05 -
Tuşba Belediyesi tarımsal üretime desteğini sürdürüyor
08 Temmuz 2026, 14:02 -
Temmuz ayı Meclis Toplantıları devam ediyor
07 Temmuz 2026, 11:18 -
Tuşba’da atıl araziler kadın üreticilerle yeniden üretime kazandırılıyor
07 Temmuz 2026, 10:23 -
Tuşba Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantıları başladı: Mahallelerde ulaşım ve imar düzenlemesi
06 Temmuz 2026, 11:40



