Bayram ziyaretinde dayanışma vurgusu 03 Haziran 2026, 10:58
Kurban Bayramı dolayısıyla Tuşba ilçesinde görev yapan mahalle muhtarları, Tuşba Belediyesi’ni ziyaret ederek Eşbaşkanlar Hanım Akkoş ve Ümit Keser ile bir araya geldi. Ziyarette bayramlaşmanın yanı sıra mahallelerin sorunları ve çözüm önerileri de ele alındı.
Tuşba Belediyesi hizmet binasında gerçekleşen ziyarette muhtarları, Eşbaşkanlar Hanım Akkoş ve Ümit Keser ile Eşbaşkan Yardımcısı Mesut Bozkurt karşıladı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, mahallelerin ihtiyaçları, yurttaşların talepleri ve çözüm bekleyen sorunlar hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.
Muhtarlar, mahalle sakinlerinden kendilerine iletilen talepleri ve yaşanan sorunları belediye yönetimine aktarırken, Eşbaşkanlar da talepleri tek tek dinleyerek not aldı. Yerel yönetimlerde muhtarların önemli bir görev üstlendiğini belirten Eşbaşkanlar, mahallelerin ihtiyaçlarının tespit edilmesi ve hizmetlerin etkin bir şekilde yürütülmesinde muhtarlarla kurulan iletişimin büyük önem taşıdığını vurguladı.
‘Sorunları dayanışmayla çözeceğiz’
Eşbaşkanlar, “Mahallelerimizin sorunlarını en iyi bilenler muhtarlarımızdır. Tuşba’yı daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için sizlerle sürekli iletişim içerisindeyiz. Belediyenin yaşadığı bütçe sıkıntılarını biliyorsunuz. Buna rağmen iki yıldır sizlerle birlikte hizmet üretmek için çaba gösteriyoruz. Sorunları ortak akıl ve dayanışmayla çözmeye devam edeceğiz,” dedi.
Ziyaret, bayramlaşma ve karşılıklı iyi dileklerin paylaşılmasının ardından sona erdi. Belediye yönetimi, muhtarların ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.
DIĞER HABERLER
-
Eşbaşkanlar Akçift Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi
05 Ağustos 2026, 13:56 -
Ağustos Ayı Meclis Toplantıları devam ediyor
05 Ağustos 2026, 13:02 -
Tuşba Meclisi’nde kadın hakları, sosyal destek ve ekonomi konuları görüşüldü
04 Ağustos 2026, 11:19 -
Tuşba Belediye Meclisi'nde Şengal anması: 'Şengal’i Unutmayalım!'
03 Ağustos 2026, 12:14 -
Kadın Politikaları Müdürlüğü’nden Belediye Çalışanlarına Film Gösterimi
31 Temmuz 2026, 13:22 -
Şair Ahmet Telli Van’da şiirleriyle Anıldı
28 Temmuz 2026, 10:44 -
Kırsalda yollar yenileniyor: Akçift Mahallesi’nde parke taşı çalışmaları başladı
27 Temmuz 2026, 16:52 -
Mollakasım Sahili’ne güneş enerjili aydınlatma ve 20 yeni çardak
27 Temmuz 2026, 12:39 -
Tuşba’da kadınlar su kabağından abajur üretiyor
24 Temmuz 2026, 09:38 -
Alaköy’de kadınların talepleri dinlendi
24 Temmuz 2026, 09:28









