Bardakçı Mahallesi’nde Stabilize Çalışması 23 Eylül 2025, 18:38
Tuşba Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bardakçı Mahallesi’nde başlattığı stabilize çalışmalarını tamamladı.
Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde başlattığı yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında Bardakçı Mahallesi'nde stabilize yol çalışması gerçekleştiren Müdürlük, bu altyapı düzenlemesiyle birlikte, mahalledeki ulaşım ağını daha güvenli ve konforlu hale getirdi.
Ulaşım Kalitesine Kalıcı Çözüm
Müdürlük, çalışmalar kapsamında mahalle içi yollarda stabilize uygulaması yaptı. Özellikle kış aylarında sıkça yaşanan çamur ve su birikintisi sorunlarının önüne geçilmesiyle birlikte, hem araçların hem de yayaların günlük yaşamı kolaylaştırıldı. Yol zemininde yapılan düzenlemeler, olası kazaların da önüne geçerek ulaşımda güvenliği artırdı.
Mahalle Sakinlerinden Memnuniyet
Bardakçı Mahallesi sakinleri, çalışmanın mahalle için büyük önem taşıdığını vurgulayarak şunları kaydetti:
“Uzun süredir beklediğimiz bu çalışmanın tamamlanması mahallemiz için çok değerliydi. Özellikle kış aylarında araçların ilerlemekte zorlandığı, yayaların da güçlük çektiği yollar artık daha güvenli hale geldi. Belediyemize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”
Çalışmalar Tuşba Genelinde Sürüyor
Belediye yetkilileri ise Bardakçı Mahallesi’nde yapılan bu çalışmanın, Tuşba genelinde sürdürülen altyapı ve yol düzenleme projelerinin bir parçası olduğunu belirtti. Yetkililer, benzer çalışmaların diğer mahallelerde de devam ettiğini ifade ederek, yurttaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik hizmetlerin hız kesmeden süreceğini dile getirdi.
Tamamlanan stabilize çalışmasıyla birlikte Bardakçı Mahallesi sakinleri, yaşadıkları ulaşım sorunlarından kurtulmuş oldu. Hem araç trafiğinde hem de yaya ulaşımında sağlanan kolaylık, mahalle halkına günlük yaşamda önemli bir rahatlık sağladı.
DIĞER HABERLER
-
Tuşba Belediyesi'nden taziye evlerine destek: İlk etapta beş mahallenin eksiği giderildi
27 Ekim 2026, 16:11 -
Eşbaşkan Keser: ‘Kayyım zulmünün bir de imar ve planlamaya yansıması var’
26 Ekim 2026, 14:39 -
Tuşba Belediyesi’nden ekolojik yaşam vurgusu
24 Ekim 2026, 16:36 -
Tuşba’da asfalt çalışmaları sürüyor: Hedef 40 bin ton
22 Ekim 2026, 14:30 -
Tuşba’da yol çalışmaları sürüyor: İstasyon Mahallesi’nde asfalt serimi başladı
21 Ekim 2026, 14:43 -
Eşbaşkanların incelediği okul yolunda çalışmalar tamamlandı, halk memnun
20 Ekim 2026, 17:46 -
Tuşba’da Van Gölü’nün korunması için ortak mücadele çağrısı
20 Ekim 2026, 00:20 -
Akköprü Mahallesi'nde daha önce açılan okul yolunda asfalt serimi de tamamlandı
19 Ekim 2026, 19:45 -
Tuşba’da halk buluşmaları devam ediyor
19 Ekim 2026, 09:32 -
Kadınlar el emeğiyle süs eşyası üretiyor
16 Ekim 2026, 15:38













