Bardakçı Mahallesi’nde Stabilize Çalışması 23 Eylül 2025, 18:38
Tuşba Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bardakçı Mahallesi’nde başlattığı stabilize çalışmalarını tamamladı.
Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde başlattığı yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında Bardakçı Mahallesi'nde stabilize yol çalışması gerçekleştiren Müdürlük, bu altyapı düzenlemesiyle birlikte, mahalledeki ulaşım ağını daha güvenli ve konforlu hale getirdi.
Ulaşım Kalitesine Kalıcı Çözüm
Müdürlük, çalışmalar kapsamında mahalle içi yollarda stabilize uygulaması yaptı. Özellikle kış aylarında sıkça yaşanan çamur ve su birikintisi sorunlarının önüne geçilmesiyle birlikte, hem araçların hem de yayaların günlük yaşamı kolaylaştırıldı. Yol zemininde yapılan düzenlemeler, olası kazaların da önüne geçerek ulaşımda güvenliği artırdı.
Mahalle Sakinlerinden Memnuniyet
Bardakçı Mahallesi sakinleri, çalışmanın mahalle için büyük önem taşıdığını vurgulayarak şunları kaydetti:
“Uzun süredir beklediğimiz bu çalışmanın tamamlanması mahallemiz için çok değerliydi. Özellikle kış aylarında araçların ilerlemekte zorlandığı, yayaların da güçlük çektiği yollar artık daha güvenli hale geldi. Belediyemize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”
Çalışmalar Tuşba Genelinde Sürüyor
Belediye yetkilileri ise Bardakçı Mahallesi’nde yapılan bu çalışmanın, Tuşba genelinde sürdürülen altyapı ve yol düzenleme projelerinin bir parçası olduğunu belirtti. Yetkililer, benzer çalışmaların diğer mahallelerde de devam ettiğini ifade ederek, yurttaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik hizmetlerin hız kesmeden süreceğini dile getirdi.
Tamamlanan stabilize çalışmasıyla birlikte Bardakçı Mahallesi sakinleri, yaşadıkları ulaşım sorunlarından kurtulmuş oldu. Hem araç trafiğinde hem de yaya ulaşımında sağlanan kolaylık, mahalle halkına günlük yaşamda önemli bir rahatlık sağladı.
DIĞER HABERLER
-
Oto Sanayi Sitesi’nde Çöp Bidonlarının Ve Çöplerin Yakılmasına Karşı Bilgilendirme Çalışması
25 Aralık 2025, 15:07 -
Tuşba Belediyesi’nden Sokak Kedileri İçin Kış Önlemi
25 Aralık 2025, 11:37 -
Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Çöp Konteynerlerini Öz Kaynaklarla Yeniliyor
22 Aralık 2025, 15:32 -
Tuşba Belediye Binasının Yeni Yüzü
22 Aralık 2025, 08:38 -
Dilimli Mahallesi’nde Engelli Bireyin Ulaşım Sorunu Çözüldü
19 Aralık 2025, 14:13 -
Tuşba Belediyesi İhtiyaçlarını Kendi Atölyesinde Üretiyor
18 Aralık 2025, 20:16 -
Altıntepe Mahallesi’nde Yeni Yol Eski Erzurum Yoluna Bağlanıyor
18 Aralık 2025, 13:47 -
Kış Şartlarına Rağmen Üç Mahallede Stabilize Yol Çalışması
17 Aralık 2025, 16:01 -
Temizlik Çalışmaları Aralıksız Sürüyor
16 Aralık 2025, 15:33 -
Tuşba’da Kırsal Mahallelerde Karla Mücadele Başladı
16 Aralık 2025, 11:50













