Ayanıs Mahallesi'nde Buzlanmaya Karşı Önlem 31 Aralık 2024, 16:00
Tuşba Belediyesi, karla mücadele çalışmalarını ilçe genelinde sürdürüyor.
Tuşba Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kış mevsiminin başlamasıyla beraber kar küreme ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor. Karla mücadele çalışması kapsamında Ayanıs Mahallesi'nde tuzlama çalışması yapıldı.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış mevsiminin etkisini artırmasıyla birlikte yurttaşların güvenli ulaşımı için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Ayanıs Mahallesi ana arter yolunda bulunan rampalı bölgede tuzlama çalışması gerçekleştirildi.
Özellikle eğimli yollarda oluşabilecek buzlanma riskine karşı önlem alan ekipler, sabah saatlerinden itibaren bölgede tuzlama çalışması yaptı. Rampalı yolda gerçekleştirilen çalışma ile olası trafik kazalarının önüne geçilmesi ve yurttaşların güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlamaları hedeflendi.
Müdürlük, kış mevsimi boyunca benzer çalışmaların ilçe genelinde devam edeceğini, yurttaşların da buzlanma riski bulunan bölgelerde dikkatli olmaları gerektiğini belirtti.
DIĞER HABERLER
-
Abdurrahman Gazi Mahallesi’nde Kış Tedbirleri Kapsamında Ağaç Budama Çalışması
14 Ocak 2026, 10:14 -
Mermit Mahallesi’nde Kış Şartlarına Rağmen Stabilize Yol Çalışması Gerçekleştirildi
14 Ocak 2026, 08:41 -
Tuşba Belediyesi’nde Ebeveynlere Sınav Süreci Eğitimi
13 Ocak 2026, 12:29 -
Tuşba Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantıları Sona Erdi
09 Ocak 2026, 12:19 -
Oda Başkan Adaylarından Tuşba Belediyesi’ne Ziyaret
06 Ocak 2026, 13:06 -
Tuşba Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantıları Sürüyor: Denetim Komisyonu Seçildi, Tarım ve Kadın Politikaları Masaya Yatırıldı
06 Ocak 2026, 12:23 -
Tuşba Belediyesi Yeni Yılın İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi
05 Ocak 2026, 13:35 -
Tuşba’da Okul Yollarında Buzlanmaya Karşı Kapsamlı Çalışma
04 Ocak 2026, 21:37 -
Kırsal Mahallelerde Karla Mücadele Gece de Sürüyor
04 Ocak 2026, 21:19 -
Tuşba Belediyesi Okul Bahçelerine Kedi Evi Ve Mama Bıraktı
02 Ocak 2026, 15:04





