Ayanıs Mahallesi'nde Buzlanmaya Karşı Önlem 31 Aralık 2024, 16:00
Tuşba Belediyesi, karla mücadele çalışmalarını ilçe genelinde sürdürüyor.
Tuşba Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kış mevsiminin başlamasıyla beraber kar küreme ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor. Karla mücadele çalışması kapsamında Ayanıs Mahallesi'nde tuzlama çalışması yapıldı.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış mevsiminin etkisini artırmasıyla birlikte yurttaşların güvenli ulaşımı için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Ayanıs Mahallesi ana arter yolunda bulunan rampalı bölgede tuzlama çalışması gerçekleştirildi.
Özellikle eğimli yollarda oluşabilecek buzlanma riskine karşı önlem alan ekipler, sabah saatlerinden itibaren bölgede tuzlama çalışması yaptı. Rampalı yolda gerçekleştirilen çalışma ile olası trafik kazalarının önüne geçilmesi ve yurttaşların güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlamaları hedeflendi.
Müdürlük, kış mevsimi boyunca benzer çalışmaların ilçe genelinde devam edeceğini, yurttaşların da buzlanma riski bulunan bölgelerde dikkatli olmaları gerektiğini belirtti.
DIĞER HABERLER
-
Tuşba Belediyesi’nden Dünya Çevre Günü’nde “Ekokırım” tepkisi: 'Halkın zehirlenmesine geçit vermeyeceğiz'
05 Haziran 2026, 16:20 -
Tuşba Meclisi'nde ekoloji ve yaşam hakkı mesajı
05 Haziran 2026, 10:40 -
Ermişler Mahallesi’nde heyelan sonrası yol güvenliği sağlandı
03 Haziran 2026, 15:49 -
Tuşba Belediyesi Meclisi: ATM alanları için İmar Komisyonu devreye giriyor
03 Haziran 2026, 14:14 -
Bayram ziyaretinde dayanışma vurgusu
03 Haziran 2026, 10:58 -
Yeşil alanlarda bakım çalışmaları sürüyor
02 Haziran 2026, 10:34 -
Tuşba Meclisi’nde Komisyon Raporları görüşüldü: Kadın, engelli ve sosyal destek çalışmaları öne çıktı
02 Haziran 2026, 10:30 -
Tuşba Belediyesi haziran ayı meclis toplantıları başladı
01 Haziran 2026, 11:13 -
Toprağın bereketi kadın emeğiyle buluştu: Tuşba'da kolektif üretim zamanı
22 Mayıs 2026, 14:54 -
Eşbaşkan Keser yol çalışmalarını mahalle sakinleriyle yerinde değerlendirdi
21 Mayıs 2026, 10:13





