Altıntepe Mahallesi'nde Su Taşkınlarına Karşı Önlem 24 Ekim 2025, 10:17
Tuşba Belediyesi, Altıntepe Mahallesi'nde yağışlardan dolayı oluşabilecek su taşkınlarını önlemek için koruge boru döşedi.
Tuşba Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Altıntepe Mahallesi'nde bulunan yol geçişlerine yağış sonrası oluşabilecek su taşkınlarını önlemek için koruge boru döşedi.
Fen İşleri Müdürlüğü, ulaşım sorunlarını çözmek için yoğun bir mesai harcayarak özellikle sonbahar ve kış aylarında oluşabilecek sorunların önüne geçmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
İlçenin bütün mahallelerinde devam eden yol iyileştirme çalışmaları kapsamında; stabilize, asfalt yama, kilitli parke taşı çalışmalarının yanında yağışların etkisiyle oluşabilecek su taşkınlarının önüne geçmek için koruge boru çalışmaları da yapılıyor.
Fen İşleri Müdürlüğü, altyapı çalışmalarının ilçenin bütün mahallelerinde ihtiyaç dahilinde devam ettiğini belirterek, her mahallede eşit hizmet anlayışıyla çalıştıklarını söyledi.
DIĞER HABERLER
-
Abdurrahman Gazi Mahallesi’nde Kış Tedbirleri Kapsamında Ağaç Budama Çalışması
14 Ocak 2026, 10:14 -
Mermit Mahallesi’nde Kış Şartlarına Rağmen Stabilize Yol Çalışması Gerçekleştirildi
14 Ocak 2026, 08:41 -
Tuşba Belediyesi’nde Ebeveynlere Sınav Süreci Eğitimi
13 Ocak 2026, 12:29 -
Tuşba Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantıları Sona Erdi
09 Ocak 2026, 12:19 -
Oda Başkan Adaylarından Tuşba Belediyesi’ne Ziyaret
06 Ocak 2026, 13:06 -
Tuşba Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantıları Sürüyor: Denetim Komisyonu Seçildi, Tarım ve Kadın Politikaları Masaya Yatırıldı
06 Ocak 2026, 12:23 -
Tuşba Belediyesi Yeni Yılın İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi
05 Ocak 2026, 13:35 -
Tuşba’da Okul Yollarında Buzlanmaya Karşı Kapsamlı Çalışma
04 Ocak 2026, 21:37 -
Kırsal Mahallelerde Karla Mücadele Gece de Sürüyor
04 Ocak 2026, 21:19 -
Tuşba Belediyesi Okul Bahçelerine Kedi Evi Ve Mama Bıraktı
02 Ocak 2026, 15:04








