Altıntepe Mahallesi'nde Hafriyat Çalışması Tamamlandı 15 Ocak 2025, 09:33
Tuşba Belediyesi, Altıntepe Mahallesi'nde yürütülen kapsamlı hafriyat ve enkaz kaldırma çalışmalarını başarıyla tamamladı.
Tuşba Belediyesi, Altıntepe Mahallesi'nde yürütülen kapsamlı hafriyat ve enkaz kaldırma çalışmalarını başarıyla tamamladı.
Tuşba Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Altıntepe Mahallesi’nde yürüttükleri çalışmalar kapsamında bölgedeki atıl durumda bulunan yapı kalıntıları ve molozları temizleyerek, alanı düzenledi.
Tuşba Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “Altıntepe Mahallesi'ndeki çevre düzenlemesi ve kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yürütülen hafriyat işlemleri planlandığı şekilde tamamlanmıştır. Çalışmalarımız sonucunda bölge sakinlerine daha temiz ve düzenli bir çevre sunulmuştur,” denildi.
Çalışmalar süresince iş makineleri ve hafriyat kamyonları ile toplanan atıklar, belirlenen döküm sahalarına nakledildi. Temizlik çalışmalarının ardından alanda gerekli zemin düzenleme işlemleri de gerçekleştirildi.
Mahalle sakinleri, uzun süredir bekledikleri bu çalışmanın tamamlanmasından duydukları memnuniyeti dile getirirken, Müdürlük benzer çalışmaların diğer mahallelerde de devam edeceğini bildirdi.
DIĞER HABERLER
-
Tuşba’da Bayram Öncesi Temizlik Seferberliği Sürüyor
19 Mart 2026, 13:20 -
Tuşba Belediyesinden Bayram Arifesinde Gıda Denetimi
19 Mart 2026, 12:16 -
Şahgeldi ve Esenpınar Arasında Yol Çalışması
18 Mart 2026, 14:25 -
Tuşba’da Kent Mobilyaları Yenileniyor
13 Mart 2026, 09:12 -
Eşbaşkanlar Hastaları Ziyaret Etti
10 Mart 2026, 21:27 -
Tuşba'da "Beyaz Bayrak" Dönemi Başlıyor
09 Mart 2026, 10:31 -
Tuşba'da 8 Mart Etkinlikleri Devam Ediyor: Kadınlarla Mum Atölyesi Düzenlendi
06 Mart 2026, 15:58 -
Tuşba Meclisi'ni Kadınlar Yönetti
06 Mart 2026, 14:46 -
Tuşba’da Geniş Katılımlı İstişare Toplantısı: Esnaf ve Meslek Odaları Belediyeyle Buluştu
06 Mart 2026, 10:59 -
Hebûn Kadın Dayanışma Merkezi’nde Hukuk Atölyesi: "Eşitlik Mücadelemiz Bitmedi"
05 Mart 2026, 16:42




