BAŞKANIMIZ SALİH AKMAN PERSONELLE BAYRAMLAŞTI

Başkanımız Salih Akman, bayram sonrası ilk mesai gününde belediye personeli ile bayramlaştı.

Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen bayramlaşmaya; Başkanımız Salih Akman’ın yanı sıra belediye başkan yardımcılarımız, birim müdürlerimiz ve belediye personelimiz ile Hizmet İş Sendikası Van Şube Başkanı Fatih Akdeniz katıldı. Üç günlük Ramazan Bayramı tatilinin ardında sabah saatlerinde mesainin başlamasıyla birlikte tüm personeli ile bayramlaşarak geçmiş Ramazan Bayramını tebrik eden Başkanımız Salih Akman, personelden tek beklentilerinin halka en iyi şekilde hizmet etmeleri olduğunu kaydetti.

Personele nasihatlerde de bulunan Başkanımız Salih Akman, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı heyecanla ve güler yüz ile Tuşba ve Tuşbalılara hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. Başkanımız Salih Akman, “Böyle güzel ailenin bir ferdi olarak, sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Allah birliğimizi, dirliğimizi aramızdaki bu muhabbetti bozmasın. Biz hep daha iyiyi daha güzeli nasıl yapabiliriz diye bir çaba içindeyiz. Hepinizin bayramını tebrik ediyorum. Ailelerinizle sağlık ve huzur içerisinde nice bayramları geçirmenizi dilerim” dedi.

Daha sonra Başkanımız Salih Akman, başkan yardımcılarımız ve sendika başkanı tüm personel ile bayramlaştılar. Görevliler tarafından personele kolonya ve şeker ikramında bulunuldu.