TAMAMLADIĞIMIZ SEMT SAHALARIMIZIN AÇILIŞINI YAPIYORUZ

Tuşba Belediyemizin, gençlerin sağlıklı alanlarda spor yapmalarını sağlamak amacıyla kırsal mahallelerde yaptırdığı sentetik çim sahaların tek tek açılışını gerçekleştirerek gençlerin hizmetine sunuyor.

Tuşba Belediyemizin, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nın sağladığı destek ile Şemsibey, Kasımoğlu, Pirgarip, Hıdır, Güveçli ve Bardakçı mahallelerimizde yaptırdığı sentetik çim sahaları bir bir spor ve sporcuların hizmetine sunuyor. Yapımı tamamlanan Hıdır Mahallesi Semt Sahası, Belediye Başkanımız Salih Akman, belediye meclis üyelerimiz, belediye başkan yardımcılarımız, birim müdürlerimiz ve mahalle sakinlerimizin katılımlarıyla açılışı gerçekleştirildi.

Sahanın mahalle sakinlerine hayırlı olması temennisinde bulunan Başkanımız Salih Akman, Tuşba İlçesi’nin genç nüfus bakımında ciddi bir potansiyele sahip olduğunu söyledi. Başkanımız Salih Akman, “Daha önce toprak zeminde top oynayan gençlerimiz, yapılan bu saha ile hem daha temiz ve güvenli bir ortamda top oynayacak hem de bir nebze de olsa günümüzün hastalığı olan telefon ve televizyon gibi teknoloji araçlardan uzaklaşmış olacaklar. Sahanın mahalle sakinlerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Tuşba Belediye meclis üyelerimiz, başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimiznden oluşan belediyemizin takımı ile Hıdır Mahallesi gençleri arasında yapılan gösteri maçının başlama vuruşunu yapan Başkanımız Salih Akman, her iki takıma başarılar diledi. Oldukça yüksek bir tempodan geçen maçı Hıdır Mahallesi’nin gençleri kazandı.