TUŞBA BELEDİYEMİZİN, 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ETKİNLİKLERİ

Tuşba Belediyemiz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlediği bir programla, öğrencileri tiyatro ile buluşturdu.

Eğitimci olan Tuşba Belediye Başkanımız Salih Akman, öğrencilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Tuşba Belediyemiz, Cumhuriyeti’nin 98. Yıldönümü kutlama etkinlikleri nedeniyle tiyatroyu çocukların ayağına götürdü. Seyrantepe Mahallesi’nde bulunan Mustafa Kemal İlkokulu’nda düzenlenen etkinlik öncesi kendilerine balon ve Türk Bayrağı dağıtılan öğrenciler, daha sonra ‘Hacivat-Karagöz’ ile ‘Keloğlan’ ve ‘Nasrettin Hoca’ oyunlarını izlediler. Güzel bir gün geçiren öğrencilerin birçoğu ilk kez tiyatro ile tanıştı.

Burada bir konuşma yapan Tuşba Belediye Başkanımız Salih Akman, okulların açılmasıyla birlikte Tuşba Belediyesi olarak öğrencilere yönelik sosyal ve kültürel etkiliklerine kaldıkları yerden devam ettiklerini söyledi. Başkanımız Salih Akman,  “Geleceğimiz olan sizlerin her şeyin en iyisine layık olduğunun bilinciyle her zaman olduğu gibi Cumhuriyetimizin 98. Yıldönümünü kutladığımız bugünde de eğlenmeniz, yaşıtlarınızla mutlu zaman geçirmeniz için arkadaşlarımız bu tiyatro etkinliğini hazırlamışlar” dedi.

Çocuklarla birlikte tiyatro oyunu izleyip, Cumhuriyet Bayramını coşku içinde kutlayan Tuşba Belediye Başkanımız Salih Akman, ayrıca öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı. Belediyemizin görevlileri ise öğrencilere ikramlarda bulundular.

Etkinliğe katılan Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdür Mehmet Bakır Bedevioğlu ile okul idarecileri ve öğretmenleri ise öğrencileri sanatla buluşturan Tuşba Belediyemize ve Belediye Başkanımız Salih Akman’a teşekkür ettiler.