AK PARTİ MKYK ÜYESİ KAYA’DAN, BELEDİYE BAŞKANIMIZ SALİH AKMAN’A ZİYARET

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) MKYK Üyesi Fatma Betül Sayan Kaya, Tuşba Belediye Başkanımız Salih Akman’ı makamında ziyaret etti.

Dün kayınbiraderi Hakan Kaya ile Yeşim Bozdağ’ın düğün törenine katılmak üzere Van’a gelen (AK Parti) MKYK Üyesi,  26. Dönemde İstanbul Milletvekili ve 65. Hükümet Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olan Fatma Betül Sayan Kaya, beraberinde bulunan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç ile birlikte Tuşba Belediyemizi ziyaret etti. Belediye Başkanımız Salih Akman ve meclis üyelerimiz tarafından karşılanan MKYK Üyesi Kaya, herkesle selamlaştıktan sonra Başkanımız Salih Akman’ın makamına geçti.

Başkanımız Salih Akman’dan belediyemiz tarafından hayata geçirilen projeler hakkında bilgi alan MKYK Üyesi Kaya, Başkanımız Salih Akman’ın önemli projelerine imza attığını ve bundan sonra da güzel işler yapacağına inandığını söyledi. Kaya, oldukça sıcak bir ortamda geçekleşen ziyaretten dolayı Başkanımız Salih Akman’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Başkanımız Salih Akman ise MKYK Üyesi, 26. Dönemde İstanbul Milletvekili ve 65. Hükümet Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’yı belediyemizde ağırlamaktan onur duyduklarını ve nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ettiler.

Selçuklu mimarisinden esinlenerek tasarlanan ve bu yönüyle Van’ın ilk Selçuklu mimarisi tarzında yapılan kurumu olan Belediyemizin Hizmet Binası ile 20 bin metrekare alanı ile Van’ın ilk kent meydanı özelliğini taşıyan hizmet binamızın bahçesini de gezen MKYK Üyesi Kaya ve beraberindekiler daha sonra ayrıldılar.