ARHAVİ BELEDİYE BAŞKANI KURDOĞLU’NDAN BAŞKANIMIZ SALİH AKMAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Tuşba Belediye Başkanımız Salih Akman’ı makamından ziyaret ederek, Arhavi’de yaşanan sel felaketinden dolayı verdiği destek için teşekkür etti.

Artvin’in Arhavi İlçesi’nde geçtiğimiz ay yaşanan sel felaketinin yaralarının sarılmaya başlandığı bu günlerde Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu da yaşadıkları bu zor günlerinde kendilerini yalnız bırakmayarak araç ve personel desteğinde bulunan kurumlara yönelik teşekkür ziyaretlerine başladı. Bu kapsamda Van’a gelen Başkan Kurdoğlu, araç ve personel desteğinde bulunan Tuşba Belediye Başkanımız Salih Akman’ı makamında ziyaret ederek verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Verilen desteklerle yaşanan sel felaketinin yaralarını daha kısa sürede sardıklarını anlatan Başkan Kurdoğlu, destekte bulunan tüm kurumları ziyaret ettiğini söyledi. Başkan Kurdoğlu, “Yaşadığımız sel felaketinin hemen akabinde Arhavi ilçemizde başlatılan çalışmalara verdikleri araç ve personel desteğinden dolayı Tuşba Belediye Başkanımız Salih Akman ve ekibine teşekkür etmek için geldim. Belediyemize ve Tuşba halkına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

İmkanları çerçevesinde selden zarar gören Arhavililere destek sunmaya çalıştıklarını ifade eden Tuşba Belediye Başkanımız Salih Akman ise selden etkilenen ilçe halkına geçmiş olsun dileklerini iletip, bir daha böylesi felaketlerin yaşanmaması temennisinde bulundu.