TUŞBA BELEDİYEMİZDEN DAR GELİRLİ AİLELERE BAYRAM PAKETİ

TUŞBA BELEDİYEMİZDEN DAR GELİRLİ AİLELERE BAYRAM PAKETİ

Tuşba Belediyemiz, Kurban Bayramı öncesi maddi durumu iyi olmayan ailelere içerisinde şeker ve kolonya bulunan ‘Bayram Paketi’ dağıttı.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket eden Tuşba Belediyemiz, bayramlarda dar gelirli ailelere yönelik gerçekleştirdiği desteklerini sürdürüyor. Belediye Başkanımız Salih Akman’ın talimatlarıyla büyük bir özenle hijyenik koşullarda hazırlanan ‘Bayram Paketleri’ ekipler, tarafından götürülerek vatandaşlara evlerinde teslim ediliyor. Yardımlaşma kültürünün gereği olan ‘Bayram Paketi’ dağıtımını yapan belediye ekipleri, kapısını çaldığı insanlarla sohbet edip, Belediye Başkanımız Salih Akman’ın selamlarını iletip, bayramlarını şimdiden tebrik ediyor.

Belediye işinin gönül işi olduğunu belirten Tuşba Belediye Başkanımız Salih Akman, ekipleri güler yüzle karşılayan Tuşbalıların bayram öncesi ihtiyaçlarını giderilmiş olmanın sevincini yaşadıklarını kaydetti. Halkın hayır duasını almanın kendileri için büyük bir moral ve motivasyon kaynağı olduğunu vurgulayan Başkanımız Akman, “Halka hizmet etmek için buradayız. Kapımız 24 saat halkımıza açıktır. Allah bize bu halka hizmet etmeyi nasip ettiği için ne kadar şükür etsek azdır” dedi.