TUŞBA BELEDİYEMİZDEN KADIN PERSONELLERE ‘8 MART’ JESTİ

Tuşba Belediye Başkan Vekilimiz Murat Darğın, belediyenin kadın personelinin ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, çeşitli hediye ve çiçek verdi.

Başkan Vekilimiz Darğın, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ nedeniyle belediyenin çeşitli birimlerinde görev yapan kadın çalışanlarıyla bir araya geldi. Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen ve belediye meclis üyelerimiz Mahmut Ekinci, Aziz Deniz ve Mehmet Şirin Oflas ile Başkan Yardımcımız Necati Yertürk ve birim müdürlerimizin katıldığı ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ etkinliğinde bir konuşma yapan Belediye Başkan Vekilimiz Murat Darğın, kadın personellere verdikleri emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Vekilimiz Darğın, “Değerli kadın emekçilerimiz, Belediye Başkanımız Sayın Salih Akman, siz kadın çalışanlarımızın bu özel gününüzde yanlarınızda olmayı çok istemesine rağmen belediyemizin bakanlıklar düzeyindeki bazı projelerinin takibi için il dışında çıkmak zorunda kaldı. Direktifleri doğrultusunda sizlerle bir araya geldik. Sayın Başkanımız Salih Akman’ın hepinize ayrı ayrı selamları var. İlçemizin güzelleşmesi ve kalkınması için verdiğiniz emeklerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyor ve 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü tebrik ediyor” dedi.

Tuşba Belediyesi olarak emekleriyle ilçenin kalkınmasına ve gelişmesine katkı sağlayan kadın personeli bu özel günlerinde unutmadıklarını göstermek adına bu etkinliği düzenlediklerini vurgulayan Başkan Vekilimiz Darğın, “Başta şehit ve gazilerimizin anne ve eşleri olmak üzere sevgi dolu yürekleri ve fedakârlıklarıyla dünyamızı güzelleştiren, insanlığın umudunu yeşerten annelerimiz, kardeşlerimiz, eşlerimiz, kıymetli varlıklarımız kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Vekilimiz Darğın ve beraberindekilere kadın personele çeşitli hediyeler ve çiçek verdiler.