BELEDİYEMİZDEN OKULLARDA GERİ DÖNÜŞÜM VE ÇEVRE EĞİTİMİ SEMİNERLERİ VERİLİYOR

Tuşba Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünce, Tuşba ilçemiz genelindeki okullarda 'Geri Dönüşüm ve Çevre Eğitimleri' veriliyor.
Bugünkü Eğitim programımız Tuşba Belediye Başkanımız Doç. Dr. Fevzi Özgökçe'nin sunumuyla Akköprü İlkokulunda gerçekleştirdik. Programa: Tuşba Belediye Başkan Yardımcımız Necati Yertürk, okul müdürü, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Çevre bilincinin gelişmesi, çevre kirliliğinin önlenmesi ve doğal kaynaklarımızın korunması amacıyla Tuşba Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünce Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün oluru ile Tuşba ilçemize bağlı tüm okullarda Geri Dönüşüm ve Çevre Eğitimleri yapılmakta. Eğitimde öğrencilere bilgilendirici broşürler dağıtılarak çevre temizliğine ilişkin afişler asılmaktadır. Proje kapsamında çevreye duyarlı, çevreci genç nesillerin yetiştirilmesi amaçlanmaktadır.