TUŞBA'DA ‘FİKİRLER KONUŞUYOR' MÜNAZARA YARIŞMASI’NDA YARI FİNAL HEYECANI YAŞANDI.

Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Tuşba’da ‘Fikirler Konuşuyor’ münazara yarışmasının yarı final heyecanı yaşandı. Programa Tuşba Belediye Başkanımız Doç. Dr. Fevzi Özgökçe; AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Muğdat Günini, Tuşba Ilçe Millî Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü M. Nuri Bekiroğlu ile okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Koç İlköğretim Okulu'nun Konferans Salonu'nda düzenlenen münazara yarışmasının 'Yarı Final' mücadelesinde Hüseyin Çelik İmam Hatip Lisesi ile Ahmed-i Hani Lisesi eşleşti.
Yarışmada Ahmed-i Hani Lisesi 94,5 Puan alırken, Hüseyin Çelik İmam Hatip Lisesi 95,5 puan alarak tur atladı.