ESENYURT BELEDİYESİ'NDEN TUŞBA BELEDİYESİ'NE ZİYARET

İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı sayın Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Belediye Başkan yardımcıları, Belediye Encümenleri ile Vanlı olup İstanbul Esenyurt İlçesinde ikamet eden kanaat önderleri ile birlikte Tuşba Belediye Başkanımız Doç. Dr. Fevzi Özgökçe'ye ziyarette bulundular.

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak ve Gevaş Belediye Hizmet Binasının açılış programına katılmak üzere Van'a gelen Esenyurt Belediye Başkanı sayın Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer ve beraberindeki heyet ile birlikte ilk olarak Tuşba Belediyesi'ne ziyarette bulundular.

Ziyarete gelen heyeti Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe,  Belediye Başkan yardımcısı ve Belediye Meclis Üyeleri ile Birim Müdürleri karşıladı.   Başkanlık makamında ağırlanan Başkan Kadıoğlu ve ekibi Başkan Özgökçe ile hem bölge hemde belediyecilik alanında pekçok konuda istişarelerde bulundular. Başkan Özgökçe'ye geçmiş olsun dileklerini sunan Kadıoğlu; “Öncelikle Başkanımıza geçmiş olsun, Başkanımız yıllardır bölgede bekleyen hizmetler için çok yoğun iş temposuyla çalışıyor. Kendisi, meclis üyeleri ve birim müdürleri çok mükemmel bir ahenkle canla başla bölgede vermiş oldukları çalışmaları takip ediyoruz ve bu azimli çalışmalarından dolayı kendisini tebrik ederiz.  Bize Tuşba Belediyesi'nin iki yıllık hizmetlerini izlettiler, bu kısa zamanda bu güzel faaliyetleri takdir ettik. Bu denli kırsal mahallelere sunulan hizmetler gerçekten kolay değildir. Tekrar şarkın bu güzel misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz ve Başkanımıza tekrar geçmiş olsun diyorum”  ifadelerini kullandı.

Başkan Özgökçe ise “Esenyurt Belediyesi Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer ve Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Encümenlerinin bu ince ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederim. Kardeş Belediyemiz olan ve her konuda sürekli istişarede bulunduğumuz ve ciddi görüş alışverişinde bulunduğumuz Başkanımızın ve heyetinin ziyaretleri ile bizleri ziyadesiyle onurlandırmışlardır. Esenyurt Belediyesi ile kardeş belediyesiyiz,  Belediye Başkanı sayın Necmi Kadıoğlu da bizim çok değerli bir ağabeyimizdir.  Başımız gözümüz üstüne gelmişler. Esenyurt Belediyemizle ortak akıl yürüterek birçok çalışmamızı beraber yapmaktayız bu kardeşlik belediyelerimizin daha güçlü ve çok daha iyi projelerle halkımıza hizmet etmemizi sağlamaktadır. Asıl Van’a ziyaret sebebi Başkanımızın Gevaş Belediyemize ve kıymetli kardeşimiz Sinan Hakan’a çok mükemmel bir hizmet binasının açılışı gerçekleştirilecektir. Esenyurt Belediyemizin belediyecilik anlamında tecrübelerinden bizlerde faydalanmaktayız. Tuşba Belediyesi olarak burada birçok projemizi Esenyurt Belediye Başkanımız sayın Necmi Kadıoğlu ile paylaştık. Projelerimiz için gerekli destekleri de kendilerinden alacağız inşallah. İlçe sınırlarımızdaki bir çok önemli projemizin alanlarını bir önceki ziyaretlerinde birlikte gezmiş ve çok önemli fikirler edindik. Kardeş belediyemiz olan Esenyurt Belediyemizin destek ve gayretleri ile Tuşbalı kardeşlerimize, Vanlı hemşerilerimize çok güzel hizmetler sunacağımıza inanıyorum. Bize Nisan ayında gönderdikleri 1.000 adet boylu ağaçları hamd olsun Tuşbanın her köşesini yeşillendirmektedir. Aynı zamanda bu Ramazan’da Esenyurt Belediyemizin Tuşbalı 250 aileye de nakdi yardım çeki vermişti. Dar gelirli ve mağdur durumdaki insanlarımıza destek vermeyi bir görev olarak biliyoruz. Biz, kendi komşumuzu unutmayacağız, kendi fakirimizi, kendi yetimimizi asla ihmal etmeyeceğiz, ülkemize sığınmış muhacirleri ihmal etmeyeceğiz ama aynı zamanda tarihin milletimize yüklediği misyon gereği dünyanın en ücra köşelerinde her sene bizi bekleyen o fakir, mahrum, kıtlık içinde, yokluk içinde kıvranan, senede bir defa bir lokma ete muhtaç kalmış insanlara da milletimizin bu iyilik elini, bu merhamet elini, hayır elini taşımaya devam ediyoruz. Kimsesizlerin kimsesi ve sessizlerin sesi olmayı şiar edine sayın Başkanımız Kadıoğuna Muhabbet şehri olan Van’dan tekrar ziyaretlerinden dolay kendilerine çok teşekkür ederiz'' dedi.