TUŞBA'DA ‘FİKİRLER KONUŞUYOR' MÜNAZARA YARIŞMASININ ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ BAŞLADI.

Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Tuşba’da ‘Fikirler Konuşuyor’ münazara yarışmasının Çeyrek Final mücadeleleri Başladı.

Ahmedi Hani Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen Münazara Yarışmasının mücadelesin de; Tuşba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi eşleşti.

Tuşba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 95.125 puan alırken, Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 95,416 puan alarak tur atladı.

Düzenlenen Münazara Yarışmasına Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü M. Nuri Bekiroğlu, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.