TUŞBA BELEDİYESİ RESMİ WEB SİTESİ

TUŞBA'DA ‘FİKİRLER KONUŞUYOR' MÜNAZARA YARIŞMASININ 2. EŞLEŞMELERİ DEVAM EDİYOR

Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklaşa düzenlediği Tuşba’da ‘Fikirler Konuşuyor’ münazara yarışmasının mücadeleleri devam ediyor.
Ahmed-i Hani Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen münazara yarışmasının mücadelesin de; Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesi, 'Toplumun gelişmesinde büyüklerin tecrübesi önemlidir" tezi ile Kalecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 'Toplumun gelişmesinde gençlerin enerjisi önemlidir"anti tezi ile eşleşti. Van Kalecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ’92,25 ’ puan alırken, Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesi ‘95,05 ’ puan alarak tur atladı. Düzenlenen münazara yarışmasına Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, okul müdürleri öğretme ve öğrenciler katıldı.